Hvordan Lage Vinger Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Vinger Med Egne Hender
Hvordan Lage Vinger Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Vinger Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Vinger Med Egne Hender
Video: Hvordan laver man en paraply ud af papir med egne hænder 2024, Kan
Anonim

Til nyttår kan du få de villeste drømmene til barn til å gå i oppfyllelse og lage en unik maskeradekjole hjemme. Hvis barnet ditt drømmer om å bli en fe, engel, sommerfugl på ferie, vil det ikke være for vanskelig å lage en vakker kostyme. Hovedspørsmålet kan være hvordan du lager vinger med egne hender slik at de holder formen og ser ganske imponerende ut.

Hvordan lage vinger med egne hender, kilde: dreamstime.com
Hvordan lage vinger med egne hender, kilde: dreamstime.com

Tøyvinger

Den enkleste veien ut av situasjonen er å kjøpe vinger i butikken og dekorere den ferdige drakten med dem. Imidlertid kan et kjærlig utformet kunstverk aldri sammenlignes med et masseprodusert produkt. Du kan lage vinger med egne hender på en veldig enkel måte. Kjøp et lite stykke nydelig nylon, klipp og sy til ett bredt bånd. Sy forsiktig og raskt kantene på delen slik at kuttene ikke smuldrer, så danner en bue og fest vingene på baksiden av fancy kjolen.

Strømpe og wire vinger

Litt fantasi - og du kan lage vinger hjemme fra improviserte midler. Du trenger smarte nylonstrømper av passende tone med lurex og fleksibel ledning. Bøy rammen i form av en dråpe, vri ledningsendene, lag den andre delen i henhold til mønsteret og koble elementene til produktet.

Hvis du lager englevinger, er ett par nok, mens eventyrvinger eller sommerfuglvinger (som et alternativ - øyenstikkere) vil kreve at to mindre deler skrus i bunnen. Fortsett å lage vinger med egne hender: trekk strømpene over rammene, fjern overflødig stoff med saks. Fest endene av nylon tett. Fest midten av produktet med et bredt, elegant tape med en passende farge.

Englevinger laget av ekte fjær

Kjøp et tilstrekkelig antall hvite fjær og fjær, som selges i avdelingene for varer for kreativitet, nettbutikker. Klipp ut et par englevinger fra plastdekslene og mønster to par hvite stoffstykker.

Langs kantene av plastproduktene, legg en isolert ledning på Moment-Crystal-limet, og lim deretter emnene på begge sider av vingene. Smør styrefjærstengene med "Moment", stikk spissene inn i lerretet og legg dem tett i flere rader fra "ansiktet" og feil side av vingene. Lim et lag med lo på toppen.

Nyttige råd:

Merk:

Å lage fjær av tråden

Hvis du bestemmer deg for å lage englevinger med egne hender, men du ikke kunne få ekte fjær, vil hvite Iris-tråder til brodering komme til unnsetning. Skjær arbeidsstykker 12-15 cm lange fra stiv ledning. Bløtlegg tråden i PVA-lim og pakk fjærrammen tett med den, først i den ene retningen, deretter i den andre retningen. Knyt en sterk knute og kutt av den unødvendige "hestehalen".

Klipp trådemnene 10 cm i lengden og bind hver tråd til en ledning og danner en fjær. Etter å ha forberedt det nødvendige antallet fjær, fukt dem helt i en blanding av to deler PVA-lim og en del vann. Gre forsiktig ut emnene med en kam, legg dem ut på en horisontal overflate (dekket med folie!) Og tørk. Trim de tørkede trådene med saks slik at de hjemmelagde fjærene ser ut som ekte.

Nyttige råd:

Lær den beste måten å modellere maskerade vinger på, så får du fantastiske barn "engler", "feer", "sommerfugler" og andre bevingede eventyrvesener.

Anbefalt: