Hvordan Lage Bølgepapirblomster

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Bølgepapirblomster
Hvordan Lage Bølgepapirblomster

Video: Hvordan Lage Bølgepapirblomster

Video: Hvordan Lage Bølgepapirblomster
Video: Slim uten lim og linsevann! 2024, Kan
Anonim

På tærskelen til enhver ferie kan du overraske din kjære ved å lage vakre blomster av bølgepapir. Slike kunstige blomster kan praktisk talt ikke skilles fra naturlige, bortsett fra at det ikke lukter. Det enkle å lage og holdbarheten til bølgepapirblomster åpner for de største mulighetene for kreative eksperimenter for hver person.

Hvordan lage bølgepapirblomster
Hvordan lage bølgepapirblomster

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan kjøpe flerfarget bølgepapir i nesten alle butikker og papirvarer. Gjør en innsats og følg instruksjonene tålmodig - om noen få timer kan du lage et attraktivt arrangement av papirblomster som vil vitalisere og pynte interiøret i ethvert rom. For å lage blomster med egne hender, må du ha noen ferdigheter i å jobbe med bølgepapir. Du må kunne klippe den, etterlate glatte kanter og lage glatte bøyninger, noe som vil understreke raffinementet i hele komposisjonen.

Steg 2

Ta et ark rødt papir og klipp et stykke 5-7 cm bredt fra det. Du kan lage 8 tulipanblader av det. Brett deretter papiret, og forbinder endene sammen. Skjær deretter ut tulipanbladene og vri den ene enden. Og bøy den andre enden i en halvcirkel, hvis du trenger å strekke papiret, slik at de senere kan kobles til en knopp.

Trinn 3

Fest alle kronbladene i en knopp og pakk kofferten med grønt papir. Klipp et blad ut av grønt papir slik at tulipanen har en komplett form. Lag en sving over hele bladets lengde i midten. Fest den deretter til bagasjerommet. Det er alt, opprettelsen av blomsten er fullført.

Trinn 4

Over tid, med mer erfaring, vil du kunne lage mer komplekse bølgepapirkomposisjoner som senere kan legges ut for salg. Fordelen med å lage slikt håndverk er at du ikke bare liker selve prosessen, men også lærer å lage en blomst. I tillegg, når det gjelder forholdet mellom pris og kvalitet, skiller ikke blomster laget av bølgepapir seg på noen måte og til og med noe bedre enn naturlige. Du utvikler også utholdenhet og flid i deg selv, som er så viktig når du utfører rutinemessig og monotont arbeid.

Anbefalt: