Hvordan Strikke Et Kvinneskjørt Med Strikkepinner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Et Kvinneskjørt Med Strikkepinner
Hvordan Strikke Et Kvinneskjørt Med Strikkepinner

Video: Hvordan Strikke Et Kvinneskjørt Med Strikkepinner

Video: Hvordan Strikke Et Kvinneskjørt Med Strikkepinner
Video: Hvordan strikke glattstrikk rundt 2024, Kan
Anonim

Et strikket skjørt, strikket med egne hender, vil varme deg på kalde vinterdager, og hvis du strikker et skjørt laget av tynt bomullsgarn, blir det uunnværlig i varmen. I alle fall vil ikke all din innsats bli bortkastet.

Hvordan strikke et kvinneskjørt med strikkepinner
Hvordan strikke et kvinneskjørt med strikkepinner

Det er nødvendig

  • - 300 - 600 g garn;
  • - rundpinner.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å strikke et varmt skjørt, velg et garn med høyt innhold av akryl, da det er minst utsatt for deformasjon, og for sommermodeller er bomullsgarn, som "Iris", best egnet.

Steg 2

Nøstene indikerer vanligvis hvilket antall strikkepinner som passer til strikking, men husk at hvis du strikker tynt garn på tykke strikkepinner, vil stoffet vise seg å være løsere. Denne metoden er egnet for gjennomstrikking. Hvis du strikker tykt garn med tynne strikkepinner, vil stoffet vise seg å være tett. Denne metoden er egnet for å strikke varme skjørt av en rett silhuett.

Trinn 3

Garnforbruket er vanligvis angitt i den tekniske beskrivelsen av modellen, men du bør være oppmerksom på både tykkelsen på garnet og lengden på tråden i nøsten, siden garnet du velger kan avvike noe fra det som brukes til strikk modellen.

Trinn 4

Før du begynner å strikke et skjørt, må du lage et mønster. For å gjøre dette, legg på 20 løkker og strikk rundt 20 rader. Deretter måler du lengden og bredden. Del bredden med antall løkker og lengden med antall rader. Dette vil gi deg antall masker og rader i en centimeter. Sjekk beregningene dine mot modellbeskrivelsen.

Trinn 5

Skjørt strikkes vanligvis i en sirkel uten sømmer. Du kan begynne å strikke, både fra underkanten av produktet og fra beltet.

Trinn 6

Begynn å strikke et skjørt av en rett silhuett fra bunnen. Mål omkretsen på hoftene og beregne antall løkker for det første settet med rader, for dette multipliserer du målingen med antall løkker i en centimeter.

Trinn 7

Legg på to strikkepinner det nødvendige antall løkker, når du strikker første rad, fordel dem på fire strikkepinner og lukk strikket i en sirkel. Du kan også strikke med rundpinner. Strikk deretter med et grunnleggende mønster til hoftelinjen. Etter det, foreta de nødvendige reduksjonene, med jevne mellomrom på skjørtet. Strikk beltet med et 1x1 elastisk bånd med en tettere strikk. For å gjøre dette, bytt strikkepinner til tynnere.

Trinn 8

Det er bedre å begynne å strikke blussede skjørt fra livet. I tillegg bør du lage et papirmønster av produktet, som vil tillate deg å gjøre de nødvendige økningene. Slike modeller er også strikket rundt eller laget med to sømmer, og stoffet er strikket på to strikkepinner.

Anbefalt: