Hvordan Fange Gjedde På En Flottør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fange Gjedde På En Flottør
Hvordan Fange Gjedde På En Flottør

Video: Hvordan Fange Gjedde På En Flottør

Video: Hvordan Fange Gjedde På En Flottør
Video: Fiskeskolens Sommerfisketips, episode 4: Dorging etter gjedde 2024, April
Anonim

Gjeddefiske er en veldig spennende aktivitet, spesielt med flottørstang. Det trenger ikke kastes hvert 2-3 minutt, som en snurrestang. Det er nok å sette et levende agn på en skarp tee, kaste den til stedet der gjedda står, og vente.

Hvordan fange gjedde på en flottør
Hvordan fange gjedde på en flottør

Det er nødvendig

  • - stang;
  • - Spole;
  • - flyte;
  • - Fiskesnøre;
  • - synker;
  • - bånd;
  • - krok;
  • - landingsnett;
  • - levende agn.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fange gjedde på flottøren vellykket, må du samle riktig takling. For å gjøre dette, ta en solid stang, ikke veldig dyr, men en enkel glassfiberstang. Men vær spesielt oppmerksom på valget av gjedderulle. Tross alt, hvis en stor fisk kommer over, så vil en billig spole ganske enkelt ikke tåle det. Gjedde fiskelinje må også være pålitelig, en diameter på 35-40 mm er nok. Vikl ledningen på spolen, sett på en stor flottør, den trenger en slik oppdrift at det levende agnet ikke kan tas under vannet. Knyt bånd - metall, men mykt, for ikke å hindre bevegelsen til det levende agnet. Fest også belastningen på fiskelinjen under flottøren, i en avstand på 30-50 cm. Alt avhenger av dybden du vil fange gjedde med levende agn. Det er nødvendig slik at det levende agnet ikke flyter, men holdes i vannsøylen. Fest en tee eller en enkelt krok i båndet, som du må feste levende agn på.

Steg 2

For gjeddefiske med flottørstang, velg et sted nær kanten av gresset som vokser i vannet, nær drivved eller trær og busker som henger over dammen. På slike steder elsker rovdyret å lete etter byttedyr. Plasser et levende agn bak ryggen eller på en annen måte, sett dybden med en vask og en flottør og kast taklingen i vannet.

Trinn 3

Hvis det er en gjedde på det valgte stedet og den er sulten, vil ikke bittet vente på seg. Først vil flottøren svinge og gå til siden, så stopper den. Dette betyr at gjedda begynte å svelge det levende agnet. For øyeblikket hekter du deg, og ta den fangede fisken til kysten og ta den i landingsnettet. Plasser et nytt levende agn, bytt om nødvendig bånd og krok. Og kast taklingen igjen, men denne gangen er det bedre til et annet sted.

Anbefalt: