Hvordan Fange Bersh

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fange Bersh
Hvordan Fange Bersh

Video: Hvordan Fange Bersh

Video: Hvordan Fange Bersh
Video: Party-Kitty | Hvordan fange raseri | Norsk Cartoon Network 2024, April
Anonim

Bersh fisk er en nær slektning av gjedde og tilhører abborfamilien. I utseende ligner den gjedde, så den kan lett forveksles. Kroppen er litt avlang og sylindrisk med en liten pukkel og komprimert i sidene. Imidlertid er bersh betydelig dårligere enn gjedde, i størrelse, lengden er 30-45 centimeter, og vekten er omtrent to kilo.

Hvordan fange bersh
Hvordan fange bersh

Det er nødvendig

  • - Spinning,
  • - jig agn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Zhor bersha begynner i midten av mai og varer til midten av juni, det er på dette tidspunktet fisken spiser hele dagen. Etter det begynner zhor gradvis å avta, og bersh spiser bare om morgenen og om kvelden. I mai holder bersh på en dybde på 3-6 meter, i juni - allerede på opptil 10 meters dyp, i slutten av juli - mer enn 10 meter.

Steg 2

På grunn av bershens habitat er det bedre å fange den fra en båt. Hvis du har en båt, kan du finne den med et ekkolodd eller systematisk å banke et hull og en dyp dump med en jiggbete. Videre må båten plasseres litt lenger enn det dypeste stedet, slik at agnet passerer gjennom dybden under ledningen, og du begynner å kaste spinnestangen med den enkleste jiggledningen. Sikkert, abbor, gjedde og gjedde kan skje med en gang, og nærmere båten - og bersh.

Trinn 3

Bare ti kaster er nok til å finne en skole med disse fiskene. Hvis det ikke er noe bitt, flytt båten til siden for en avstand på flere titalls meter. Begynn å kaste spinnestangen igjen. Bersh er en ganske upretensiøs fisk, og når agnet først treffer synsfeltet, følger en bit.

Trinn 4

Bershs bitt er ganske skarpt, og det kan se ut som en enorm gigant har haket. Ofte går bersh fisk på skolene, slik at du kan fange flere fisker samtidig fra ett sted. Hvis fiske foregår i en grop, må du slippe ankeret slik at det er under båten nedstrøms.

Trinn 5

De mest kompakte agnene er egnet for å fange bersh, siden lang kasting ikke er nødvendig når du fisker fra en båt. Streamers, små skumfisk opp til 5 cm lange, blekksprut er godt egnet.

Anbefalt: