Hvem Vil Bli Nominert Til En Emmy?

Hvem Vil Bli Nominert Til En Emmy?
Hvem Vil Bli Nominert Til En Emmy?

Video: Hvem Vil Bli Nominert Til En Emmy?

Video: Hvem Vil Bli Nominert Til En Emmy?
Video: Game Of Thrones Wins Emmy For Best Drama! EMMY'S 2018! Full Speech! 2024, April
Anonim

Den amerikanske Emmy er tv-motstykket til Oscar-utdelingen. Prisvinnerne får en gylden statuett av en kvinne med vinger som holder en modell av et atom i hendene. I følge ideen til amerikansk fjernsyn, nasjonale og internasjonale akademier, som er arrangørene av arrangementet, er vingene et symbol på TV som en kunst, og atomet symboliserer TV som vitenskap.

Hvem som blir nominert til prisen
Hvem som blir nominert til prisen

Den 64. Emmy Television Awards finner sted i 2012. Det blir arrangert av komikerne Kerry Washington og Jimmy Kimmel. Seremonien finner sted i Hollywood 23. september.

Prisen deles ut årlig i over hundre kategorier. 2012 er ikke noe unntak. De nominerte er allerede kunngjort hvem som skal konkurrere om hovedprisen.

Drama-miniserien American Horror Story og Mad Men er nominert til 17 priser. I tillegg hevdes hovedprisen av filmer: "Game of Thrones", "Alien Among Friends", "Mad Men". De britiske dramaene "Downton Abbey" og "Hatfields and McConnell", som fikk 16 nominasjoner, ligger litt bak dem.

Hovedkampen i komedieserien vil omfatte filmene: Girls, Vice President, Studio 30, The Big Bang Theory, American Family.

Kategorien for den beste TV-filmen eller miniserien vil bli presentert av filmer: "American Horror Story", "The Game Has Changed", "Hemingway and Gellhorn."

Episodene nominert til serien "Sherlock", "Hatfield and McCoy", "Luther".

Britiske Hugh Bonneville, som spilte hovedrollen i Downton Abbey, og amerikanske John Hamm (Mad Men), er nominert til rollen som beste skuespiller i en dramaserie.

Flere skuespillerinner er nominert i samme kategori: Glenn Close, Michelle Dokuri, Elisabeth Moss, Julianne Margulies, Claire Danes, Katie Bates.

De største tv-nettene i USA - NBC, CBS, ABC, FOX - konkurrerer ikke om hovedprisen i dramakategorien. Dette skjedde for første gang på 64 år.

I kategorien de beste reality-showene vil de nominerte være Project Runway og Dancing with the Stars.

Hvem som vinner, kan du finne ut først etter seremonien med å overrekke TV-Emmy-prisen.

I 2011 mottok Mad Men og American Family en Emmy-pris for beste komedie- og dramaserie.

Anbefalt: