Hvordan Samle En Kenguru

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Samle En Kenguru
Hvordan Samle En Kenguru

Video: Hvordan Samle En Kenguru

Video: Hvordan Samle En Kenguru
Video: Невероятную фабрику кенгуру вы увидите впервые. Производство мяса кенгуру. 2024, April
Anonim

Ulike dyr blir ofte”modeller” for barn og foreldre som lærer om dyrelivet i modelleringsprosessen. Det er sant at ansiktene til lokale hare og hunder kan kjede seg ganske raskt. For å gjøre prosessen morsommere, bruk bilder av eksotiske dyr. Lag for eksempel en kenguru av saltdeig.

Hvordan samle en kenguru
Hvordan samle en kenguru

Bruksanvisning

Trinn 1

Elt den saltede deigen. For å gjøre dette, bland et glass mel, et halvt glass salt og tre fjerdedeler av et glass vann. Tilsett litt kakao for å oppnå en kengurulignende brunfarge. Elt den ferdige deigen grundig slik at ingen luftbobler blir igjen i den. Riv av et stykke deig og rull det inn i en sylinder. Gjør den øvre enden dobbelt så bred som den nedre. Du har nå en kenguruhale.

Steg 2

Klem av et stykke fra massen som er fire kutt mindre enn halen. Rull en ball ut av den, trekk den ut og gi den en eggform - dette er hodet til en kenguru. Lag torso av dyret. Den vil ha samme lengde som halen. Gjør den øvre halvdelen av kroppen smalere enn den nedre. For å forme den eksakte formen, la deg lede av bildet av dyret.

Trinn 3

Lengden på bakbena sammen med føttene vil være litt lengre enn halen. Bøy en tredjedel av denne lengden parallelt med bordflaten og danner en fot. Gjør forbena dobbelt så korte og tynne som bakbena. Formen på forpoten forblir praktisk talt uendret i hele lengden.

Trinn 4

Blend kenguruørene (de er halve lengden på hodet), mens du presser hardere på midten av ørene for å gjøre ørene mandelformede.

Trinn 5

Sett sammen alle de forberedte delene i en kenguru-figur i ett stykke. Siden deigen har tørket ut litt under formingen av delene, er det nødvendig å sikre vedheftningsstyrken til kroppen. For å gjøre dette, gjør flere kutt i krysset mellom halen, potene og hodet med kroppen og fukt deigen med vann. Lag de samme hakkene på kroppen. Plasser delene av kenguruen en etter en, trykk på dem og børst kantene med fingrene. For å gjøre håndverket stabilt, kan du endre kenguruens stilling ved å vippe det frem og tilbake til dyret står på bordet alene.

Trinn 6

Stek det ferdige leketøyet i ovnen for å gjøre det mer holdbart. Mal deretter kenguruen med akryl og lakk.

Anbefalt: