Hvordan Tegne En Kenguru Med En Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Kenguru Med En Blyant
Hvordan Tegne En Kenguru Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Kenguru Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Kenguru Med En Blyant
Video: hvordan å tegne et hjerte 2024, April
Anonim

En søt kenguru betraktes med rette som et av de viktigste symbolene i Australia. Disse dyrene blir ofte sett i australske eventyr og tegneserier. Det kan godt være at barnet ditt en dag vil be deg tegne dette dyret. Dette kan gjøres med en enkel eller farget blyant.

Det er bedre å tegne en kenguru med en myk blyant
Det er bedre å tegne en kenguru med en myk blyant

Det er nødvendig

  • - papir;
  • - 2 blyanter med forskjellig hardhet;
  • - et bilde med et bilde av en kenguru eller et leketøy.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er bedre å legge arket horisontalt. Kenguruen er alltid vippet litt fremover. I tillegg har den lange underekstremiteter og en hale.

Steg 2

Tegn en horisontlinje rett under midten av arket. Det vil i stor grad hjelpe deg med å navigere i arket. Tegn en skrå linje til horisonten i en vinkel på ca. 30-35 °. Kroppen til en kenguru, når den står rolig, er vippet til bakken i omtrent denne vinkelen. Merk lengden på dyrets kropp på den skrå linjen.

Tegn guider
Tegn guider

Trinn 3

Tegn en loddrett linje til toppmerket. Merk høyden på dyrets hode på den. Det tilsvarer omtrent en fjerdedel av kroppslengden. Kenguruer har lange ører, så det er best å umiddelbart markere toppunktene. Tegn en loddrett linje ned fra bunnen av den skrå linjen. Dette er veiledningen for toppen av halen. Den helt øvre delen er lik omtrent en tredjedel av kroppens lengde. Merk denne linjen. Tegn en horisontal linje fra det selvfølgelig, i en avstand som er omtrent halvannen ganger større enn den øvre delen. Dette er veiledningen for bunnen av halen.

Trinn 4

Merk retningen på øvre og nedre lemmer. Benet lenger fra betrakteren går nesten fra midten av den aller første skrå linjen loddrett ned. Den ender omtrent på samme nivå som toppen av halen. Del segmentet mellom begynnelsen av den øvre lem og begynnelsen av halen i to og trekk føringen til det andre benet fra dette punktet. Den ligger parallelt med den første. For de øvre lemmer starter en guide rett under haken og den andre rett over det punktet som fotføreren starter fra. "Skjelettet" til kenguruen din er klar.

Trinn 5

Tegn hodet. Den er nesten rund, bare litt smalere i nedre del. Merk ørene - i form av langstrakte ovaler eller en oval og en lang trekant. Skisse torsoen, som er en lang oval som blusser litt nedover. Tegn ujevne linjer parallelt med lemmene.

Tegn et nesten rundt hode og lange ovale ører
Tegn et nesten rundt hode og lange ovale ører

Trinn 6

Tegn lemmer. For å gjøre dette, trekk langs føringene, på den andre siden av de allerede eksisterende konturene av lemmene, ennå ikke veldig rette linjer. Legg merke til at beina ender på ganske lange føtter. Tegn dem. Skiss også ut halelinjene - langs guidene.

Tegn omrissene av lemmer
Tegn omrissene av lemmer

Trinn 7

Spor omrissene med en mykere blyant. Formidle tekstur med strøk eller fjær. Tegn snute, det ligner litt på en hare. Tegn skygger fra overkroppen med hodet og fra halen.

Anbefalt: