Hvordan Tegne Naturen Med En Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Naturen Med En Blyant
Hvordan Tegne Naturen Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne Naturen Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne Naturen Med En Blyant
Video: Hvordan tegne trær 2024, Kan
Anonim

Naturen er en fantastisk kunstner i seg selv. Hun skaper unike kunstverk som gleder øyet og fremkaller en storm av følelser. Når du maler landskap, bør du bruke mange nyanser av samme farge for å formidle fargenes fylde. Det er nødvendig å formidle igura av lys og skygge, da vil bildet komme til liv.

Hvordan tegne naturen med en blyant
Hvordan tegne naturen med en blyant

Det er nødvendig

Skissebok, staffeli, grafittblyanter, kull, bred børste for å slette kull, viskelær, Whatman papir

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er best å male landskap fra naturen. Gå ut av byen og ta en skissebok med blyanter, kull, papir og viskelær. Du må ta et staffeli slik at det er mer praktisk å tenke på naturens skjønnhet og tegne dem på papir. Velg et landskap du liker og legg et staffeli. Fest papir til det.

Steg 2

Lag en skisse. Du kan gjøre det med kull eller blyant. Slett mislykkede detaljer laget med blyant med viskelær, og med kull - slett med en spesiell bred børste. Tegn de grunnleggende omrissene av landskapet. Bestem hvor er bakgrunnen og hvor er forgrunnen.

Trinn 3

Start med å male himmelen. Ikke spar nyanser for ham, for en vakkert malt himmel er den viktigste detalj i bildet. Utforsk landskapet til Levitan på forhånd. Det er ikke for ingenting de kaller ham "himmelens poet".

Trinn 4

Tegn en detalj som vil "introdusere" deg i bildet. Det er bra hvis det er en sti, en vei, en sti, kanten av en skogkant eller en solstråle som trenger inn i krattet. Sørg for å bruke bakkeslag. Hvis det er ved sjøen, kan du tegne sandstier eller surfe spor.

Trinn 5

Koble forgrunnen og bakgrunnen på en eller annen måte. Det kan være gress med forskjellige høyder: i forgrunnen er det høyt, og i bakgrunnen er det lavere. Pynt havstranden med steiner. Plasser steinblokker i forgrunnen, og gradvis krympende småstein i bakgrunnen.

Trinn 6

Sørg for å formidle lys og skygge. Skyggene som trær og store gjenstander kaster, må plasseres riktig. De bør strekke seg i samme retning og følgelig tidspunktet på dagen. Spillet av chiaroscuro gjenspeiler perfekt hvordan vinden beveger seg gjennom trærnes blader. Husk denne teknikken. Lys og skygge kan, som ingenting annet, "gjenopplive" et bilde.

Trinn 7

Når hovedpunktene er fanget, begynn å tegne detaljene. Hvis du ikke klarte å fullføre maleriet på en gang, kom til samme sted på samme tid på dagen, slik at landskapet beholder sine grunnleggende funksjoner. Det ville være fint om været forblir det samme. Men selv når været endrer seg, er det plusser, bildet kan få flere nyanser og bli rikere.

Anbefalt: