Hvordan Lære å Tegne Skip

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Tegne Skip
Hvordan Lære å Tegne Skip

Video: Hvordan Lære å Tegne Skip

Video: Hvordan Lære å Tegne Skip
Video: Hvordan lage et neshorn av papir lære å tegne lær og tegne 2024, Kan
Anonim

Blant kjente kunstnere utmerker de mesterne som foretrakk havlandskap og bilder av skip fremfor alle andre fag. Hvis du også liker å seile og drømmer om å tegne et skip, kan du prøve å male ditt første marine maleri med akvareller.

Hvordan lære å tegne skip
Hvordan lære å tegne skip

Det er nødvendig

  • et ark akvarellpapir,
  • maling eller akvarellblyanter,
  • mykt viskelær,
  • børste,
  • et glass med vann
  • brødbrettkniv.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start tegneprosessen ved å utarbeide komposisjonen. Bruk sorte akvarellblyanter til skissering. Merk omrissene til skipene og andre gjenstander du vil se på tegningen, tegne hovedkonturene av detaljene på skipsskrogene, vær oppmerksom på hvordan skipene på tegningen passer sammen.

Steg 2

Begynn å legge til fargeaksenter med gule okerfarger - skygge med diagonale linjer på seilene, og kryss deretter skroget på skipet. Slip omrissene til mastene, verftene og buespruten.

Trinn 3

På seilene tegner du stofffolder som blafrer i vinden, og på noen av seilene tegner du striper og detaljerer hekken. På mastene skisserer du fargeaksentene med mørkerøde akvareller og skyggelegger noen elementer i skroget med de samme akvarellene for å markere dem.

Trinn 4

På toppen av de røde nyanser, bruk naturlig grønn skyggelegging, skyggen på hekken og kjølen. Trekk dekkutstyret med tynne sorte streker på skipet, legg skyggen til seilene. Fullfør seilene malt med oker ved å male dem brune og legge til okkertskygge i fargen.

Trinn 5

Gjør skyggene på skipene og detaljene dypere, og mett fargene noen steder med mørkerøde og brune akvareller. Deretter tegner du tauene, kablene og riggen, som viser dem i tynne linjer, og også skisserer linjene til skrogplankene.

Trinn 6

Tegn kjettinger, anker, rigging og ringer for å feste seilene, og skygg skyggen som kaster hele båten. Hvis du malte med akvarellblyanter, børster du av malingen med en fuktig børste for å skape effekten av et akvarellmaleri. Dyp de mørke tonene, og legg til hvit maling til de lyse om nødvendig.

Anbefalt: