Hvordan Tegne En Ulv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Ulv
Hvordan Tegne En Ulv

Video: Hvordan Tegne En Ulv

Video: Hvordan Tegne En Ulv
Video: How to draw a wolf | Easy drawings 2024, April
Anonim

Ulven er et symbol på fryktløshet og frihet. Han er helten til mange legender, myter og epos fra forskjellige folkeslag i verden. I de fleste eventyrene er dette dyret representert med en slags forenkling, men faktisk er det et veldig intelligent dyr. Å tegne en ulv er ikke vanskeligere enn en hund, men det er noen nyanser som må tas i betraktning slik at det resulterende resultatet ikke reiser tvil hos noen om at dette er det samme frihetselskende rovdyret.

Hvordan tegne en ulv
Hvordan tegne en ulv

Det er nødvendig

  • - albumark
  • - enkel blyant
  • - viskelær
  • - fargeblyanter, maling eller tusj

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn en oval med en liten sirkel som overlapper den - dette vil være en skisse av fremtidens ulvehode og snute. Tegn en jevn buet linje fra dem, som viser aksen til ulvens kropp.

Bilde
Bilde

Steg 2

Tegn en utbulende snute med en bred nese, og legg til oppreiste ører og øyekonturer.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Tegn to volumetriske kuler til kroppens akse, som vil avgrense rovdyrets kropp foran og bak. Skiss deretter ut "skjelettet" av ulvens poter.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Forsiktig skissere potene til ulven, de skal være i proporsjon til kroppen, så vel som kraftige og store. Tegn deretter linjer på skogsboens kropp med små hakk som vil imitere pelsen til dyret. Ikke glem å tegne en lang, luftig hale.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Svært forsiktig slett alle de grove linjene, og vær forsiktig så du ikke skader hovedtegningen. Etter det, spor den ferdige ulven tydelig med en blyant og begynn å fargelegge.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Når du fargelegger, forsøk å detaljere hvert hår av ull, et slikt tiltak vil gi dyret realisme. Spill med skygger for å skape en bevegelseseffekt. Nærm fargeleggingsmetoden nøye, så akvarell hjelper deg med å bevege seg jevnt fra en farge til en annen, men med tusj kan du bare skygge for små områder, siden hvis de brukes for mye, vil tegningen vise seg å være flat.

Anbefalt: