Hvordan Tegne Lønneblader

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Lønneblader
Hvordan Tegne Lønneblader

Video: Hvordan Tegne Lønneblader

Video: Hvordan Tegne Lønneblader
Video: LÆR AT TEGNE EN CUTE PANDA 2024, April
Anonim

En av de første assosiasjonene med høsten er lønneblader. Lyse, flerfargede mennesker slår bevisst av de ryddede stiene for å gå på det lyse teppet og samle en bukett fra dem. Hvis du bestemmer deg for å male høsten, vil lønneblader passe perfekt inn i bildet ditt.

Hvordan tegne lønneblader
Hvordan tegne lønneblader

Det er nødvendig

A4-ark, en enkel blyant, fargeblyanter, maling, lønneblader

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg et lønneblad på et papir og skiss det nøye langs omrisset.

Steg 2

Ta nå et lønneblad i hånden og undersøk det nøye. Vær oppmerksom på venene, fargeovergangene, plasseringen av skjæringen.

Trinn 3

Først tegner du venene med en enkel blyant. Det er ikke nødvendig å la seg rive med og tegne hele rutenettet, ellers vil det være vanskelig å forstå hva du i det hele tatt har avbildet, det viktigste er at du tegner de største på nytt.

Trinn 4

Ta nå fargeblyanter, og se på modelllønnebladet ditt, prøv å formidle alle de delikate fargeovergangene som naturen har utstyrt med lønneblad. Du bruker sannsynligvis flere farger. For å få en jevn fargeovergang, gni overgangspunktene med et stykke papir.

Trinn 5

Ta et par lønneblader til. Coat dem med maling, slik at det ene arket er grønn-gul og det andre er rød-oransje. Og bare fest dem på lerretet ditt. Lyst, flerfarget bladfall er klart!

Anbefalt: