Hvordan Legge Til Volum På En Tegning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Til Volum På En Tegning
Hvordan Legge Til Volum På En Tegning

Video: Hvordan Legge Til Volum På En Tegning

Video: Hvordan Legge Til Volum På En Tegning
Video: Часть 2. Теплая, красивая и удобная женская манишка на пуговицах. Вяжем на 2-х спицах. 2024, Kan
Anonim

Arbeid med volum er den siste fasen i å lage en tegning. Uansett hva du jobber - med kritt og kull, blyant og viskelær, oljemaling eller akvarell eller en virtuell børste i Photoshop - er lovene om lys og skygge de samme i alle tilfeller. Det er ved hjelp av lys og skygge at du kan lage en detalj konveks eller konkav, nær eller langt. Vurder å jobbe med volum i en grafisk redaktør.

Hvordan legge til volum på en tegning
Hvordan legge til volum på en tegning

Bruksanvisning

Trinn 1

Arbeid med 3D-objekter er tilgjengelig i Adobe Photoshop fra og med CS3 Extended-versjonen.

Steg 2

Åpne programmet og opprett et nytt dokument (Ctrl + N) eller åpne et eksisterende (Ctrl + O). Husk å lage et nytt lag som du vil eksperimentere med det volumetriske bildet på.

Trinn 3

Fyll laget med hvilken som helst farge. Bruk verktøyet "Gradient" eller "Paint Bucket" til dette.

Trinn 4

I øvre panel vil du se inskripsjonen 3D. Hold markøren over knappen: du vil se en meny med 3D-funksjoner som din versjon av grafikkeditoren gir. Eksperiment. For eksempel, ved å bruke verktøyet New Shape From Layer, kan du deformere en eksisterende bakgrunn til en terning, kjegle, ring, kule, brusboks eller lage et bilde til et klistremerke på en virtuell vinflaske.

Trinn 5

Den opprettede formen kan transformeres ved hjelp av verktøyene som vises i sidefeltet når du lager et 3D-objekt.

Trinn 6

I gjengivelsesinnstillingene (3D -> Gjengivelsesinnstillinger) kan du angi muligheten for refleksjon, refraksjon av stråler i formen.

Trinn 7

For å bruke den resulterende volumetriske formen når du lager collager, er det bedre å rasterisere laget. For å gjøre dette, gå til "Lag" -> "Rasteriser" -> 3D. Det vil ikke lenger være mulig å endre perspektivet til en rasterisert figur; det vil ikke være mulig å bruke verktøy til å jobbe med et 3D-objekt. Men det blir mulig å jobbe med det som med et bilde - endre farge, lysstyrke, kontrast og så videre.

Trinn 8

Programmet kan gi deg en advarsel om at OpenGL / GPU-maskinvareakselerasjon er deaktivert. Det er deaktivert som standard på alle systemer.

Trinn 9

For å aktivere det, må du gå til "Editing" -> "Performance" -> "Enable OpenGL Rendering"

Anbefalt: