Hvordan Redde Dorothy I Truckers 3

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redde Dorothy I Truckers 3
Hvordan Redde Dorothy I Truckers 3

Video: Hvordan Redde Dorothy I Truckers 3

Video: Hvordan Redde Dorothy I Truckers 3
Video: Dorothy - Raise Hell 2024, Kan
Anonim

Saving Dorothy er en av de valgfrie stadiene i spillet "Truckers 3". Vanligvis oppstår problemer med det bare når du bruker en ikke-lisensiert versjon av programvaren.

Hvordan redde Dorothy i
Hvordan redde Dorothy i

Det er nødvendig

spillet "Truckers 3"

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fullføre oppdraget med å redde Dorothy i Truckers 3, må du sørge for at kjøretøyet er konfigurert tilstrekkelig til å unngå jakten. Du må forbedre bilen når du går gjennom spillet.

Steg 2

Etter å ha kommet inn i oppdraget for å redde Dorothy, er det best å spare helt i begynnelsen, siden du kanskje trenger mer tid for å få tid til å fullføre poengene du ikke forutsa for at den skal lykkes. På den ene siden vil det være ubeleilig å starte det på nytt hver gang, på den annen side, i det minste ved de første forsøkene du vet på forhånd om du kan passere det med den gjeldende konfigurasjonen.

Trinn 3

Vær oppmerksom på at oppdraget med redning av Dorothy ikke trenger å bli fullført, til tross for at selv om du nekter, vises det med jevne mellomrom i menyen din i spillet "Truckers 3". Når du sender det, ta hensyn til særegenheter ved ulisensierte versjoner av dette spillet, siden det ofte hender at mange oppdrag ikke kan fullføres av nettopp denne grunnen, og i løpet av oppdraget kan det oppstå visse feil og spillet kan ende unormalt.

Trinn 4

Prøv å foretrekke lisensierte kopier når du kjøper plater med dataspill. Hvis du bruker Windows Seven-operativsystemet på datamaskinen din, må du huske at du kan ha problemer med å lagre spillfremdriften. I dette tilfellet, ikke bruk lapper eller andre tilleggsmaterialer, bare prøv å bruke kompatibilitetsmodus.

Trinn 5

Under passering av bestemte stadier av spillet "Truckers 3" er det ofte kontroversielle øyeblikk, så registrer deg på forhånd på spesielle fora dedikert til å diskutere temaet i dette spillet for å få rettidig hjelp fra mer erfarne spillere.

Anbefalt: