Hvordan Serenade

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Serenade
Hvordan Serenade

Video: Hvordan Serenade

Video: Hvordan Serenade
Video: Serenade 2024, Kan
Anonim

Serenade er en fin måte å uttrykke følelsene dine på for noen. Under moderne forhold er den klassiske formen for serenade ikke alltid tilgjengelig, så du må gå for en rekke triks.

https://www.freeimages.com/pic/l/p/pe/pepo/1179691_24235097
https://www.freeimages.com/pic/l/p/pe/pepo/1179691_24235097

Ordet "serenade" kommer fra den italienske serenata, som betyr "kveld." Vanligvis betegner dette ordet en musikalsk komposisjon utført til andres ære. Etter alle reglene skal serenaden utføres til akkompagnement av en gitar (eller til og med et lite orkester) under vinduet til din elskede jente.

Hvor skal jeg begynne å forberede serenaden?

Bygninger med flere etasjer satte faktisk en stopper for ideen om en serenade, for det er ganske ubeleilig å synge noe for en kjæreste som ser på deg fra sekstende etasje. Heldigvis hjelper mobiltelefoner med å takle noe av ulempene.

Hvis du ikke vet hvordan du spiller gitar eller andre musikkinstrumenter, bruk hjelp av en dyktig venn, eller finn på internett den såkalte "minus" av sangen du vil fremføre. Ikke glem å øve på sangen din flere ganger hjemme, lær ordene godt, om mulig, skriv ned og hør på de resulterende versjonene, slik at du kan forstå om du trenger å fikse noe i forestillingen. Husk at til tross for romantikken til selve handlingen, er det få jenter som kan sette pris på virkelig falsk sang.

Tid og sted

Velg en passende kveld (varm, stille, helst vår), det er best å synge en serenade i skumringen, så kjæresten din kan se deg, du vil ikke mishage beboerne i huset, siden du vil være serenading på det tidspunktet tillatt av lov. Husk at en venn med en gitar ser mye mer romantisk ut enn en bærbar datamaskin eller nettbrett med "minus", og en gitar i hendene dine vil umiddelbart gjøre deg til en helt-elsker, men bare hvis du vet hvordan du spiller den.

For å utføre en serenade på en moderne måte, trenger du en mobiltelefon med en anstendig balanse, et hodesett som frigjør hendene, kjæresten din på balkongen eller ved siden av et vindu som hun kan se deg på under serenaden.

Sørg for at jenta du trenger er hjemme (ved hjelp av ledende spørsmål i tekstmeldinger eller telefonsamtaler), gå hjem til henne og ta med deg en venn med en gitar eller en enhet som skal spille musikk. Ta stilling der hun definitivt kan se deg, ring kjæresten din og be om å se ut av vinduet. Slå på musikken (gi et signal til en venn) og begynn å synge. Ikke prøv å ta noen heroiske memoriserte stillinger mens du synger, vær deg selv.

Anbefalt: