Hvordan Lage En Katt Av Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Katt Av Perler
Hvordan Lage En Katt Av Perler

Video: Hvordan Lage En Katt Av Perler

Video: Hvordan Lage En Katt Av Perler
Video: Hvordan lære katten å gi labb? 2024, Kan
Anonim

Dyr laget av perler spiller praktisk talt ikke en funksjonell rolle, men de kan tjene som en original dekorasjon for en nøkkelring eller telefon. Slike søte pyntegjenstander inkluderer en katt laget av perler, laget på en elastisk ledning som holder formen.

Hvordan lage en katt av perler
Hvordan lage en katt av perler

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg på tre sorte perler midt på et stykke tråd 50-60 cm. Pass gjennom de to ytre perlene med den andre enden slik at du får en trekant med parallelle perler.

Steg 2

Kast på seksten perler til i den ene enden av ledningen. For andre, pass dem parvis, og endre retning. Resultatet skal være en stripe med flere rader med tettsittende perler. Stram ledningen akkurat nok slik at radene ikke skiller seg, men ikke stram for hardt slik at den ikke går i stykker. Dette er halen på en katt.

Trinn 3

Antall perler i følgende rader: 5-5-4-3-2-1-5. Dette er baksiden av kattens rygg og det bakre paret. Skjul endene på ledningen og kutt.

Trinn 4

Vev midtdelen fra følgende rader: 5-3-3. Vev hvert øre separat fra to rader (1-2) og delen med hode, bryst og fremre poter: den første raden er seks svarte perler, den andre raden er en svart, en gul, to svarte, en gul, en svart. Den tredje og ytterligere rad med bare svarte perler: 6-4-4-3-3-2-2-2-2-5. Skjul og kutt endene av ledningen.

Trinn 5

Koble delene med tråd eller ledning. Skjul endene inni perlene. Fest en smykkekabel til øret.

Anbefalt: