Hvordan Binde En Valentine Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Binde En Valentine Med Egne Hender
Hvordan Binde En Valentine Med Egne Hender

Video: Hvordan Binde En Valentine Med Egne Hender

Video: Hvordan Binde En Valentine Med Egne Hender
Video: Hvordan til at Gøre Valentines med Deres Hænder, papir, Håndværk Valentinsdag Håndværk 2024, Kan
Anonim

Valentinkort er en symbolsk gave til den mest romantiske ferien for elskere. En miniatyr hjerteformet suvenir kan hekles og presenteres for din kjære. Det tar ikke mer enn 20 minutter for en ganske erfaren strikker.

Hvordan knytte en valentine med egne hender
Hvordan knytte en valentine med egne hender

Nødvendige materialer for strikking

For å strikke en pen valentine selv, må du forberede de nødvendige materialene. Du trenger: rødt eller rosa garn, en krok (størrelse 1, 5 mm), polstring av polyester for utstopping, lintråder, samt et vakkert stykke papir, perler og perler for påfølgende dekorasjon.

Prosessen med å lage en valentine

Strikk valentine skal være enkelt hekle. Så begynn med ringen. Pakk pekefingeren og strikk seks enkle hekler inn i ringen. Du vil ha den første raden. Andre rad skal ha tolv enkle hekler. Deretter, fra andre til femte rad, legg til 6 enkeltmasker. Da bør du strikke uten trinn. Fra sjette til niende rad må det lages 30 kolonner. Som et resultat vil du ha en tilkoblet halvkule. For å skape et hjerte, må du strikke et annet slikt element. Den andre halvkulen er strikket i et lignende mønster.

Hvis de to delene av ballen allerede er koblet til, går du til neste trinn. Hekle 5 enkle hekler og stift halvkulene over kanten. Begynn nå å strikke en stor sirkel. Først gjør du en rad i en sirkel uten økning eller reduksjon. Lag deretter ni rader, og reduser 4 enkle hekler i hver rad. For øvrig skal løkkene reduseres med to i den sentrale delen på hver side. Som et resultat, bør du begynne å danne en hjerteform. Hvis hjertet ikke ordner seg, har du gjort en feil et sted. Hvis det ikke er behov for bandasje, må du legge igjen et lite hull i det resulterende hjertet og fylle det med polstring av polyester.

I neste strikketrinn fortsetter du å redusere 4 masker i hver rad til hullet er helt lukket. På dette kan prosessen med å lage en valentine med egne hender betraktes som nesten fullført. Hvis du vil gi hjertet et gaveutseende, klipper du papiret og tre lintråden gjennom det. Denne tråden skal trekkes gjennom hjertet. Klipp tråden forsiktig og lag en dobbel knute og deretter en dobbel sløyfe. Som et resultat vil du ha en pen valentine som du kan henge et sted.

Du kan lage en virkelig romantisk gave fra to hjerter bundet sammen. Hvis du ønsker det, kan du dekorere dem med perler, perler eller en original innskrift. Dopp noen dråper duftende olje på valentinen din for en uforglemmelig gave.

Anbefalt: