Hvordan Lage En Clutch Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Clutch Med Egne Hender
Hvordan Lage En Clutch Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Clutch Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Clutch Med Egne Hender
Video: Hvordan laver man en blomst astrum, fra metal, med egne hænder, eksperimentere 2024, Kan
Anonim

Praktisk liten håndveske clutch er et uunnværlig tilbehør til garderoben for kvinner. Fra sesong til sesong er hun til stede i alle designerkolleksjoner. Du kan lage en vakker stilig clutch for en kveld ute eller for en uformell dress med egne hender, for dette trenger du ikke å være en profesjonell dressmaker.

Hvordan lage en clutch med egne hender
Hvordan lage en clutch med egne hender

Det er nødvendig

veske, blonder eller guipure, fôr i sateng, magnetfeste, varmepistol eller lim Moment Crystal

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis en veske ligger inaktiv hjemme, kan du enkelt lage en clutch av den med egne hender. Fjern alt tilbehør fra vesken og dekk det med fôr. For å gjøre dette, klipp ut et rektangel fra satengfôrstoffet, som er like langt som avstanden fra topplappen til toppen av posens frontvegg, med tanke på trekkspillbunnen og 2 cm kvoter. del er lik bredden på basen pluss 1,5 cm for godtgjørelsen. Klipp ut delen for å lime ventilen fra innsiden i henhold til størrelsen, og legg til 0,5 cm til godtgjørelsen. Behandle åpne kutt av deler på en overlock eller sikksakk søm.

Steg 2

Begynn å lime stoffet fra den øvre kanten av klaffen utenfra. Bruk en varmepistol (du kan bruke Moment Crystal-limet med en børste), lim stoffet til basen og bøy over tillatelsene på innsiden av ventilen. Lim deretter over innsiden av ventilen. Fest en del av magnetfeste til limet fra innsiden.

Trinn 3

Deretter trekker du forsiktig stoffet slik at det ikke blir noen bretter, og dekker bakveggen på vesken, bunnen og frontveggen med sateng. Klipp ut emnene for sideveggene og lim side trekkspill og åpne kutt. Dupliser detaljene på fôret fra guipure eller blonder og lim over håndvesken i samme rekkefølge. Fest blonder i stedet for lim med blinde sting for hånd. Plasser den andre delen av låsen på clutchen.

Trinn 4

Bruk maskinvaren som er fjernet fra vesken, og lag vedlegg til kjedehåndtaket slik at du kan bære clutchen over skulderen. Pynt vesken din med en brosje eller andre dekorative gjenstander. En ny clutch bag, laget med egne hender fra en gammel veske, vil koste deg helt gratis. Den er perfekt for en smart dress, stilig kjole.

Anbefalt: