Hvordan Lage En Perle Drage Leketøy

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Perle Drage Leketøy
Hvordan Lage En Perle Drage Leketøy

Video: Hvordan Lage En Perle Drage Leketøy

Video: Hvordan Lage En Perle Drage Leketøy
Video: Grip verktøyet | Hvordan lage en drage | Boomerang Norge 2024, Kan
Anonim

Beaded produkter kjennetegnes av deres spesielle nåde. Ikke bare smykker er vevd fra dette materialet, men også buketter med blomster og til og med insekter. Det er til og med mulig å lage en leketøydrage av perler, du må bare være tålmodig.

Hvordan lage en perle drage leketøy
Hvordan lage en perle drage leketøy

Det er nødvendig

  • - perler i to eller tre nyanser;
  • - tynn ledning.

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn med perler fra hodet. Kast et jevnt antall perler på en tynn tråd, legg dem i midten. Før ledningen gjennom halvparten av perlene slik at endene er på hver side av dragenes nese.

Steg 2

Deretter vever du hodet på leketøyet og utfører de øvre og nedre delene samtidig. Trekk ledningen ut midt på produktet hver gang. Øk antall perler gradvis for å danne dragehodet.

Trinn 3

I en avstand på 4-5 rader fra begynnelsen av vevingen, setter du 2 perler i kontrastfarge på ledningen for å få øynene til. Etter en ny rad lager du ører fra tre ekstra perler på begge sider av hodet.

Trinn 4

Fortsett å veve nakken med samme antall perler i hver rad. Når du beveger deg til torsoen på det perleformede drage-leketøyet, legg til antall perler gradvis.

Trinn 5

I løpet av veving, fyll produktet tett med polstring polyester. Dette vil gjøre den perleformede dragen leketøy stiv og mister ikke formen.

Trinn 6

Vev dragens rygg og mage, som kan gjøres med perler i en annen farge. Reduser antall perler gradvis mot halen gradvis. Først vever du halespissen fra to perler på rad, og avslutter med flere rader med en perle.

Trinn 7

Vev de fremre og bakre føttene hver for seg, start ved klørne. Lemmene trenger ikke å være klumpete. Bruk en ledning for å feste bena til kroppen ved å føre den gjennom perlene.

Trinn 8

Vev vingene til dragen. For å gjøre dette, lag et skjelett fra perlene i hovedfargen. Vev fire lange bein som er koblet sammen, og utgjør en perle på rad. Fra dem vever du to korte bunner med to perler på rad, kobler dem sammen i en sikksakk.

Trinn 9

Vev vingemembranene med perler i en lysere nyanse. Fyll ut vingene på samme måte. Bruk en ledning for å feste de ferdige vingene til kroppen til dragen.

Anbefalt: