Hvordan Lage Et Blonderarmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Blonderarmbånd
Hvordan Lage Et Blonderarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Blonderarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Blonderarmbånd
Video: Hvordan man laver et sildben og mursten stitck armbånd med Nazo 2024, April
Anonim

For tiden har butikkene et stort antall forskjellige armbånd for enhver smak. Men hvis du vil ha en unik ting i arsenalet ditt, så prøv å lage det selv, for eksempel kan du ta vanlige blonder som grunnlag.

Hvordan lage et blonderarmbånd
Hvordan lage et blonderarmbånd

Det er nødvendig

  • - en lang ledning med en diameter på tre til fire millimeter;
  • - en lås for et armbånd;
  • - målebånd;
  • - saks.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først måler du diameteren på håndleddet ditt. Deretter tar du ledningen i hendene, bretter den i to og trekker siden i form av en løkke gjennom hullet på festet. Linje endene av ledningen, og kutt deretter enden i to i en løkke.

Bilde
Bilde

Steg 2

Legg arbeidsstykket foran deg slik at endene på ledningene "vender" mot deg. Før først ledningen øverst til høyre på ledningen under de to nederste ledningene, og overlapp den deretter over den øverste høyre ledningen. Etter denne manipulasjonen, før enden av den øvre høyre ledningen inn i venstre sløyfe, som ble oppnådd når du knytter denne knuten. Stram ledningene ordentlig.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Etter at en knute er laget, fortsett til dannelsen av den andre knuten, men den må gjøres "speilet" til den forrige. Ta den øverste høyre ledningen i hendene, før den forsiktig under de to nederste snørene, og plasser den over den øverste venstre ledningen. Før igjen den øvre venstre blonden gjennom høyre sløyfe dannet når du knytter knuten.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Fortsett derfor å veve armbåndet til du når ønsket lengde (for dette måles diameteren på håndleddet).

Så snart lengden er nådd (det er verdt å merke seg at lengden på festene også må være inkludert i armbåndets lengde, bare i dette tilfellet vil det ferdige produktet "sitte" godt), knytt den andre delen av feste og kutte av overflødig lengde på ledningene (endene på ledningene kan svies med en lysere flamme eller lys).

Bilde
Bilde

Trinn 5

Fest låsen: Kontroller at den er i orden. Et vakkert armbånd laget av snorer er klart.

Anbefalt: