Hvordan Bli En Nålekvinne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli En Nålekvinne
Hvordan Bli En Nålekvinne

Video: Hvordan Bli En Nålekvinne

Video: Hvordan Bli En Nålekvinne
Video: Cosy footsies with Heart ❤️ pattern (#knittingtutorialforbeginners #knittingsocks #вязаныеноски) 2024, April
Anonim

Håndarbeid er en ekte kvinnelig hobby. Broderi eller strikking er beroligende og avslappende. Og resultatene av kreativitet vil dekorere hjemmet ditt og bli uvanlige gaver til kjære. I spesialforretninger for nybegynnere, kan du finne ferdige sett for kreativitet i en rekke teknikker.

Hvordan bli en nålekvinne
Hvordan bli en nålekvinne

Hvor skal jeg begynne?

Bestem hva du vil gjøre. Husk hva du gjorde best i arbeidskurs på skolen - å brodere med satinsøm eller korssting, hekle eller sy.

Hvis du ikke har grunnleggende ferdigheter, kan du starte med noe rudimentært som garantert fungerer. Dekorer gamle jeans med applikasjon eller blonder, dekorér kantene på kjøkkenhåndklær med ferdig flettet, dekorer ballettflater med limstrass.

Hvis du ikke aner hva du vil la deg rive med, kan du lese fora for håndverkere på Internett. Vil du ikke strikke sokker eller korssting? Patchwork, båndbroderi, beading, macrame, toving av filt, kanzashi (lage smykker fra stoff til hår) - du vil definitivt finne noe du liker.

I tekstil- og håndverksbutikker kan du finne ferdige sett - fra broderi og lappeteppe til emner for dekorative puter og mønstre av populære Tilda-dukker.

Ikke spar på materialer og verktøy for håndarbeid. Det vil være veldig skuffende hvis broderiet med billige tråder blekner og plastkroken knekker i feil øyeblikk.

Ikke bruk for mye garn, tråd eller stoff. Begrens deg til det beløpet du trenger for en jobb. Hvis du ikke liker prosessen, vil du ikke bli lei deg for å bytte til noe annet.

Hvis du ikke har erfaring, ikke ta på deg et vanskelig prosjekt med en gang - du har kanskje ikke nok tålmodighet, og mindre feil vil ødelegge humøret ditt. Men ikke kjøp mini-broderi til barn heller - det vil være vanskelig å finne en søknad om det ferdige arbeidet.

Hvor kan jeg finne en lærer?

Ideelt sett hvis noen i familien din allerede har (eller har gjort) håndarbeid. Det vil være en god grunn til å besøke mor eller bestemor og be henne om å hjelpe deg med å forstå det kompliserte ved brodering, strikking eller sying.

Et annet enkelt og praktisk alternativ er å finne opplæringsmateriell på Internett. Det er mange mesterklasser på nettet. Det er også videoopplæringsprogrammer. Bli med i det virtuelle fellesskapet av håndverkere. Der kan du alltid finne velprøvde ordninger og be likesinnede om råd.

Men inntil du forstår det vanskelige ved håndarbeid, bør du ikke laste ned broderimønstre eller mønstre fra Internett. Det er fare for å finne materialer som ikke er standard. Da vil all innsats være forgjeves.

De som ønsker å forstå det grunnleggende om håndverk under veiledning av erfarne håndverkere, kan se etter mesterklasser og seminarer om håndarbeid i byen deres. De kan være både individuelle og gruppe. Vanligvis inkluderer kostnadene for en slik leksjon alt nødvendig materiale.

Et annet alternativ er å melde seg på en kveldsklubb eller bli med i samfunnet med lokale nålekvinner. De er vanligvis organisert på grunnlag av palasser av kultur eller biblioteker.

Anbefalt: