Hvordan Tegne En Kriger Med En Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Kriger Med En Blyant
Hvordan Tegne En Kriger Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Kriger Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Kriger Med En Blyant
Video: HyggeHistorier Tegnetricks 73: Lær at tegne en tipi 2024, Kan
Anonim

Når du skildrer figuren til en kriger på et stykke papir, bestem ikke bare på antrekket til karakteren din, men også på hans stilling. Tegningen vil være mer nøyaktig og tydelig hvis du vet hvem du tegner.

Hvordan tegne en kriger med blyant
Hvordan tegne en kriger med blyant

Det er nødvendig

Et ark, en blyant, et viskelær

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered materialene du trenger for jobben. Før du tegner, se på Internett etter bilder av krigere, riddere, soldater. Velg tegningen (bildet) du liker og studer den nøye. Vær oppmerksom på krigens utstyr, ansiktet, figuren. Det er slett ikke nødvendig å formidle det eksakte funnet bildet, du kan lage din egen karakter.

Steg 2

Legg arket vertikalt eller vannrett, avhengig av posisjonen til figuren. Begynn å tegne med en enkel blyant, tynne streker. Hvis linjen ikke kommer slik du trenger den - er det greit, ikke skynd deg å slette den med et viskelær. Det er bedre å skissere den riktige retningen med noen få strøk, og deretter bruke viskelæret for å avgrense det.

Trinn 3

Begynn å skisse ut halvovalene, og definer kroppen og hodet med dem. Merk deretter med "pølser" armene og bena til krigeren. Hvis krigeren har på seg rustning, skal du allerede på dette stadiet utpeke dem på skissen. Merk grensene for kjedepost, ryggskjold, hjelm, votter og mer. Hvis krigeren din ikke er i rustning, så fortsett å avgrense skissen av figuren. Kontroller minimumsforholdene (hodet passer inn i kroppen syv ganger). Tegn en midtlinje for kroppen.

Trinn 4

Hvis tegningen krever det, plasserer du våpenet i krigens hender, og også skisserer det litt. Begynn å tegne kroppen fra topp til bunn. Spesifiser detaljene til hodeplagget (hjelm, sperrehatt, høy lue, hjelm). Deretter skisserer du detaljene i ansiktet. Tegn yttertøy - tunika, jakke, chain mail og så videre. Hver type klær har sine egne egenskaper. Utforsk disse klærne fra bildene på Internett. Deretter skisserer du bena og skoene.

Trinn 5

Bruk viskelæret til å slette unødvendige, ekstra og skjulte linjer. Tegn deretter detaljene på klærne. Vær oppmerksom på bretter, bånd, utmerkelser, skjøter av jernplater (hvis det er rustning) og så videre. Merk skyggen med lys skyggelegging langs kroppens form. Skissere bakgrunnen litt, etter å ha tenkt på det på forhånd - en skog, en slagmark og så videre.

Trinn 6

Eventuelt kan du fullføre klekking av objektet. Ellers kan du bare skygge skyggen litt, rense den lyse siden av figuren med et viskelær og tegne forgrunnen med en spiss blyant og markere noen klare linjer. Gjør skyggelegging i henhold til kroppens form gradvis, og gå ned fra topp til bunn. I løpet av arbeidet, et sted å legge til lys med et viskelær, et sted skygger med et sterkt trykk på blyanten.

Anbefalt: