Hvordan Fotografere En Gruppe Mennesker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fotografere En Gruppe Mennesker
Hvordan Fotografere En Gruppe Mennesker

Video: Hvordan Fotografere En Gruppe Mennesker

Video: Hvordan Fotografere En Gruppe Mennesker
Video: Hvordan være en ansvarlig kjøtteter? 2024, April
Anonim

Ofte ved bryllup, merkedager, andre feiringer og begivenheter, må store grupper mennesker fotograferes. For å kunne takle denne oppgaven, må du følge noen regler.

Hvordan fotografere en gruppe mennesker
Hvordan fotografere en gruppe mennesker

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg riktig belysning. Sørg for at ansiktene til folk er godt opplyst, men lyset er ikke for lyst, ellers får du sterke svarte skygger. Hvis du må fotografere på en solskinnsdag, kan du prøve å sørge for at folk ikke skjelver eller kaster skygger på hverandre. Ikke fotografer på bakgrunn av et vindu eller mot lyset - ansiktene blir for mørke

Steg 2

Still opp folk. Prøv å unngå rette linjer og linjer, det er bedre å sette folk i en halvcirkel eller velge en annen form, avhengig av ideen til bildet.

Trinn 3

Husk at alle ansikter skal være tydelig synlige på bildet, så hvis gruppen av mennesker er for stor, plasser dem i rader i høyden eller bruk høyere bakke, for eksempel trinn i en trapp. Forsikre deg om at kantene ikke faller inn i forvrengningssonen.

Trinn 4

Be folk om å stå så nær hverandre som mulig, slik at det ikke er hull mellom skuldrene. Prøv å sørge for at en person ikke er for kort eller for høy. Men du bør ikke stille opp folk etter høyden, som i en kroppsøvingstime. Det er bedre at menneskene som stod i nærheten hadde omtrent samme høyde, og generelt var det ingen skarpe "fall" eller "høyder".

Trinn 5

Ta så mange bilder som mulig, slik at du senere kan velge de mest vellykkede. Før du tar bilder, må du trekke folks oppmerksomhet, for de kan ikke stå helt statiske for lenge og se inn i linsen.

Trinn 6

Finn riktig bakgrunn og kvitt deg med fotografisk rusk. Forsikre deg om at ingen distraherende gjenstander eller mennesker blir fanget i rammen.

Anbefalt: