Hvordan Krysse Raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Krysse Raskt
Hvordan Krysse Raskt

Video: Hvordan Krysse Raskt

Video: Hvordan Krysse Raskt
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Korssting er et ganske arbeidskrevende arbeid. Og for å skape et stort nok bilde tar det opptil flere måneders arbeid. Det er måter å lette dette noe monotone arbeidet, etter å ha mestret hvilket, kan du krysse søm raskere.

Hvordan krysse raskt
Hvordan krysse raskt

Det er nødvendig

  • - maskin;
  • - dobbel nål;
  • - en kopi av ordningen;
  • - fargede penner og blyanter;
  • - markeringsmarkør;
  • - papp;
  • - saks.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp eller lag din egen broderimaskin for å kunne brodere med begge hender. Du kan også feste bøylen til bordet på en eller annen måte. Hvis du lykkes, kan du øve på brodering med begge hender: Høyre hånd injiserer nålen øverst fra topp til bunn, og den venstre - nederst og returnerer nålen tilbake.

Steg 2

Kjøp et sett med spesielle vendbare nåler med et øye i midten. En slik nål er skarp på begge sider, noe som gjør at du ikke kan snu den under broderingen: stikk nålen inn i stoffet med høyre hånd, trekk den ut med venstre hånd, og stikk den straks inn igjen uten å snu den. En ukomplisert måte som sparer mye tid og krefter når du jobber.

Trinn 3

Hvis du har en trådarrangør, bruk den så mye som mulig. Tre en nål inn i tråden i hver farge du bruker, og legg den i arrangørrommet ditt. Det kan være viktig å spare tid for å tråde en nål når det er mange farger i et bestemt område.

Trinn 4

Kopier eller skriv ut broderiskjemaet på en skriver slik at du enkelt kan "ødelegge" den. Når du broderer, krysser du cellene med en penn eller highlighter, og klipper eller bretter unødvendige seksjoner.

Trinn 5

På en kopi av diagrammet deler du hele bildet i seksjoner med 10 celler - vertikalt og horisontalt. Del i firkanter og et lerret, fei det med lys undertråd.

Trinn 6

Ta flerfargede penner eller blyanter og merk primærfargene med små prikker rett på lerretet. Mal for eksempel bladene med en X i lysegrønn. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kutte ut to emner: i et pappark, et firkantet hull på størrelse med 10 celler i diagrammet og 10 celler på lerretet. Ved å feste disse blankene til diagrammet og lerretet, kan du enkelt overføre alle symbolene.

Trinn 7

Husk at markeringene vil vises litt under broderiet, så mal forsiktig og i en passende farge. Det er ikke nødvendig å male over alt på rad - noen få grunnleggende farger på bildet er nok (rommet mellom dem kan fylles helt med en annen farge). Selve merkingen tar ganske lang tid, kanskje til og med flere dager, men det lar deg øke korssting betydelig.

Anbefalt: