Hvordan Tegne En Drøm

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Drøm
Hvordan Tegne En Drøm
Anonim

For at en drøm skal gå i oppfyllelse, må den tegnes. Dette er hva psykologer sier. Nei, ikke med maling på papir. Et bilde av en drøm må tegnes i hodet, i tankene. Du må se drømmen din til siste linje, og den vil definitivt gå i oppfyllelse. Det er flere teknikker for å visualisere og presentere i drømmetankene dine.

Hvordan tegne en drøm
Hvordan tegne en drøm

Bruksanvisning

Trinn 1

Se for deg drømmen din i nåtid som om den allerede har gått i oppfyllelse. Gled deg over at det er oppnådd og oppfylt.

Steg 2

Drømmen din skal alltid være lys, snill. Drøm aldri om hevn, om bedrag, om å bli misunnelig. Lette tanker gir opphav til et positivt humør og en snill holdning til livet. Smil til folk, og folk vil smile til deg.

Trinn 3

Når du tegner drømmen din i fantasi, ikke bruk negative partikler og ordet "nei". Bare positive, selvsikker ord vil være til nytte for deg og gjøre drømmene dine oppfylt.

Trinn 4

Tro på deg selv, selv om du ikke har noen igjen. Aldri gi opp på drømmene dine. Livets visdom er at drømmer blir oppfylt når du ikke forventer at de skal gjøre det.

Trinn 5

Din drøm, lykken avhenger helt av deg, av din holdning til livet. Ingen vil noen gang bringe deg drømmen din på et sølvfat. Dette skjer bare i eventyr, og til og med i amerikanske filmer. I praksis må du alltid bare stole på deg selv. Tro derfor på deg selv, lær alltid og overvinn vanskeligheter. Se på livet på en positiv måte. Sans for humor er en fin ting, det hjelper i mange situasjoner i livet. Og husk - veien vil bli mestret av den vandrende. Drøm, forestill deg drømmene dine, og de vil sikkert gå i oppfyllelse.

Anbefalt: