Tuberose Er Det Hemmelige Forførelsesvåpenet

Tuberose Er Det Hemmelige Forførelsesvåpenet
Tuberose Er Det Hemmelige Forførelsesvåpenet

Video: Tuberose Er Det Hemmelige Forførelsesvåpenet

Video: Tuberose Er Det Hemmelige Forførelsesvåpenet
Video: Tuberose 2024, Kan
Anonim

For å skaffe seg det hemmelige våpenet til forførelse, er det ikke nødvendig å ha magiske krefter og komme fra heksefamilien. Små hemmeligheter er tilgjengelige for moderne kvinner for riktig effekt på menn.

Tuberose for forførelse
Tuberose for forførelse

En av de magiske måtene for menn å bli forførende er å omgi ham med duften av den mystiske tuberose-planten. Det var ikke for ingenting at i Italia, under renessansen, ble unge jenter forbudt å gå i hagene om kvelden, hvor tuberoser blomstret - duften av denne planten med store hvite blomster som utad lignet liljer, fikk dem til å miste hodet…

I dag er tuberoseolje den dyreste parfymeingrediensen og brukes i produksjonen av berømte dyre parfymer: Jardins de Bagatelle, Chloe og 5th Avenue.

For å fylle huset med denne aromaen, kan du kjøpe eller lage din egen pose "Tuberose", som ikke bare sprenger rommet med den søte lukten av en bukett med hvite krydret blomster. Dens blandede toner av bivoks, kokosnøttolje, narcissus og eukalyptus vil stimulere seksuell aktivitet. Ikke rart at tuberose lenge har vært ansett som legemliggjørelsen av kjærlighet og til og med brukt til kjærlighetsformuleringer.

Planlegger du en romantisk kveld? Tuberose vil bli et hemmelig våpen som forbedrer følsomheten og skjenker sensualitet. En stoffpose fylt med tørre dekorative elementer vil omslutte luften i svakt krydret røkelse, og den valgte vil ikke engang gjette hvordan han ble trollbundet.

Duften av tuberose er en utmerket forebygging av frigiditet og impotens. Aromaterapi med tuberose letter overgangsalderen hos kvinner. Hvis du hele tiden inhalerer lukten av en parfymert pose, vil stillestående prosesser i bekkenorganene gradvis forsvinne.

Du må være forsiktig. Den eksotiske lukten kan provosere utseendet til hodepine, irritere luftveiene, derfor anbefales det ikke å aromatisere soverommet med tuberose.

Anbefalt: