Hvorfor Drømmer Fluer

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Fluer
Hvorfor Drømmer Fluer

Video: Hvorfor Drømmer Fluer

Video: Hvorfor Drømmer Fluer
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, April
Anonim

I prinsippet er ikke drømmer om fluer i seg selv i stand til å forårsake noen skade for en person. De advarer ham bare om visse alternativer for utvikling av hendelser i virkeligheten. Derfor trenger du ikke ta alle slike tilfeller til hjertet.

Fluer drømmer ikke for godt
Fluer drømmer ikke for godt

I det virkelige liv har ikke disse ubehagelige og irriterende insektene fans. De er også fraværende i drømmer som involverer fluer. Slike bilder lover jo ikke bra. Bekreftelse av dette finnes i nesten hvilken som helst drømmebok.

Hvorfor drømmer fluer i følge Millers drømmebok

Den berømte psykologen Gustav Hindman Miller hevder at drømmer med fluer ikke er gode. I fluer ser han dessuten illvillere og til og med fiender for drømmeren. Drømmer med et stort antall av disse insektene viser ifølge Miller ganske store problemer for unge jenter i deres personlige liv - sladder, tristhet og tomme gjøremål.

Miller ser noen optimistiske øyeblikk i slike drømmer. For eksempel å utvise fluer eller slåss med dem i en drøm, i virkeligheten kan du unngå farer, beseire fiender og til og med forbedre ditt personlige liv.

Det er ikke nødvendig å prøve å hevne seg på potensielle fiender. Man bør alltid huske på "boomerang-loven". Det beste alternativet er dyktig unndragelse fra ondskap, så vel som gode gjerninger. Alt dette vil forandre drømmerens liv til det bedre.

Flyr i følge Hasses drømmebok

Å fange fluer i en drøm er en fare. Drømmeren trenger å beskytte seg mot skade. Hvis du drømte om en flue som kom i vin eller mat, vil drømmeren i virkeligheten være redd for noe. Drap av fluer - for å overvinne reelle hindringer.

Drømmetolkning av Tsvetkov

Evgeny Tsvetkov hevder at fluer er et symbol på bagvaskelse og ærekrenkelse. I tillegg er overflod av disse insektene i en drøm en overflod av misunnelige mennesker i virkeligheten. Som regel er dette mennesker fra drømmerens indre sirkel. Det er derfor ikke alle venner eller kjærester blir sett på som slike. Hvis du drømte om en enkelt flue, er dette tristhet. I virkeligheten kan det oppstå bekymringer, økonomiske kostnader og intriger.

Drømmetolkning Maya er en av de få der det er en positiv tolkning av drømmen om fluer. Hvis insektet er dødt, er det et romantisk møte eller en hyggelig tur fremover.

Hvis en flue surrer

I følge Longos drømmebok snakker en flue som surrer over øret hans om mistillit til drømmeren fra hans nærmeste. Mest sannsynlig vil de finne noen av hans handlinger urimelige, meningsløse og urimelige. Drømmeboken sier at du kan unngå slike krangler hvis du tåler stolthet.

Hvis drømmeren krøller sammen og skjelver en flue i hendene, åpner vingene, må han foreta en grundig analyse av forholdet til sine kjære. Drømmetolkning Longo antyder at en slik drøm er bevis på ikke alltid den objektive og noen ganger partiske holdningen til drømmeren til sine nærmeste.

Anbefalt: