Hvordan Tegne En Lilje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Lilje
Hvordan Tegne En Lilje

Video: Hvordan Tegne En Lilje

Video: Hvordan Tegne En Lilje
Video: Hvordan å tegne en lilje med brushpen 2024, Kan
Anonim

Lily er en grasiøs og vakker blomst elsket av mange. Den har en ganske kompleks og mangesidig tekstur, og derfor har kunstnere ofte problemer med å tegne liljer.

Lily er en grasiøs og vakker blomst elsket av mange
Lily er en grasiøs og vakker blomst elsket av mange

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du tegne de grunnleggende formene på liljen, uten å utelate de små detaljene. Tegn et stort ovalt område med blyant, og tegne blomstens hovedoversikt.

Steg 2

Skråningen til denne ovale skal være den samme som hellingen til en naturlig levende liljeblomst. Tegn en annen mindre oval inni den - den vil være sentrum av blomsten. Nedenfor skisserer du linjene til stammen og bladene.

Trinn 3

Tegn konturene av de buede, langstrakte kronbladene med en blyant i det ovale. Bruk et bilde av en ekte lilje som et eksempel. Alle kronbladene skal vokse fra den sentrale ovale - kjernen.

Trinn 4

De skarpe spissene på kronbladene kan stikke litt utover det store ovale omrisset - dette vil gi liljen en realisme. Til tross for at alle kronbladene på liljene er de samme, er det perspektiv på tegningen, og du må tegne de nærmeste kronbladene som er større enn de fjerne. Dessuten er alle kronbladene bøyd på forskjellige måter - noen er sterkt bøyd utover, og noen viser full lengde.

Trinn 5

Arbeid med kronbladene - tegne kantene tydeligere, skissere midtlinjene til sporene i kronbladene. De skal overlappe hverandre litt i litt forskjellige høyder.

Trinn 6

Detaljer stammen - legg til silhuettene av bladene på den. Tegn i detalj stammer og pistiler i midten av liljen.

Trinn 7

For å få kronbladene til å se mer autentiske ut, tegne karakteristiske flekker i forskjellige former og størrelser på dem med en blyant, og merk deretter områdene med skygge og lys med pent klekking.

Trinn 8

Gi volum til kronbladene med skyggelegging. Skyggelegging skal være litt avrundet, og gjenta kronbladenes omriss og kurver.

Trinn 9

Tegn langstrakte smale blader på nedre del av stammen, skygg de mørke og lyse stedene, gjør stammen mer voluminøs. Liljen tegnet med blyant er klar.

Anbefalt: