Hvordan Lage Kritt Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Kritt Med Egne Hender
Hvordan Lage Kritt Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Kritt Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Kritt Med Egne Hender
Video: Hvordan man laver en trailer med egne hænder fra skraldespanden 2024, Kan
Anonim

Sannsynligvis elsket alle i barndommen å tegne med kritt på asfalten, mange ville nok ikke ha nektet selv nå. Hvorfor ikke ta deg tilbake til barndommen din for en dag? Ta med vennene dine, eller hvis du har barn, kan du arrangere en tegningskonkurranse med dem. Og for å gjøre det enda mer interessant, lag kritt med egne hender.

Hvordan lage kritt med egne hender
Hvordan lage kritt med egne hender

Det er nødvendig

  • - Gips - 3 glass
  • - Vann - 1, 5 glass
  • - Akrylmaling - 6-8 ss
  • - Blandebeholder
  • - Formen

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du forberede arbeidsplassen, dekke arbeidsflaten med papir eller film. Deretter må du forberede et skjema, som et skjema kan du velge plastformer, kopper. Klipp av juicebokser vil gjøre, du kan lime sylinderen til bunnen av vokspapir.

Steg 2

Det er også bedre å bruke en plastbeholder til blanding, da den er lettere å rengjøre. Alt er klart, vi går videre til elting. Vi blander vann med den nødvendige malingen, og tilsett deretter gips i vannet under stadig omrøring. I intet tilfelle heller vi vann i gipsen, da det kan dannes mange klumper, og løsningen vil vise seg å være heterogen.

Trinn 3

Hell den resulterende løsningen i former. Rist formen litt for å fordele løsningen jevnt. Nå venter vi på at gipsen skal stivne og glede seg over våre egne fargestifter.

Anbefalt: