Hvordan Kle Meg Til Halloween

Hvordan Kle Meg Til Halloween
Hvordan Kle Meg Til Halloween

Video: Hvordan Kle Meg Til Halloween

Video: Hvordan Kle Meg Til Halloween
Video: Tobine: "Halloween" 2024, Kan
Anonim

Tradisjonen med å feire Halloween har sine røtter i engelsk historie. I følge legenden, natt til 1. november, kommer sjelene til de døde til huset for å varme seg opp. Og med dem kommer all uren kraft. Tross alt kommer den første november i Storbritannia vinter. For å skremme bort onde ånder, kledde folk seg i kostymer av dyr, så vel som hekser, djevel, flaggermus, gikk fra hus til hus og sang sanger. Deretter begynte barna å kle seg i skremmende kostymer og reise hjem, synge sanger og krevende mat.

Hvordan kle meg til Halloween
Hvordan kle meg til Halloween

I dag er Halloween en grunn til å organisere et morsomt kostymefest, ikke bare for barn. I England har denne ferien allerede mistet sin relevans, men i USA får den tvert imot mer og mer popularitet. Ikke bare studenter, men også verdensstjerner på kino og show business kler seg i fancy kjole. Hvordan kle meg ordentlig til Halloween for ikke å se ut som en svart sau? Blant de tradisjonelle bildene av onde ånder dukker det opp nye: supermann, edderkoppmann, Harry Potter. Du kan kjøpe en dress, eller du kan lage den selv.

Hvis du ikke er venn med en tråd og en nål, eller hvis du ikke har tid til å lage komplekse elementer i det hele tatt, bruk garderoben din. En svart kjole eller en svart dress, bestående av en turtleneck og rørbukser eller leggings, kan være grunnlaget for flere utseende. For eksempel, ved å legge til en lue med stor kant, kan du gå til maskeraden som en heks. Og svarte små ører og malte kinnskjegg vil gjøre deg til en svart katt. Bruk et rødt belte, røde horn som tilbehør - dette vil gjøre deg til en djevel. Lys rød leppestift vil utfylle dette utseendet. Jenter prøver å legge til så mye åpenhet som mulig i Halloween-kostymen, og derved skape seksuelt attraktive bilder. Hvis du ikke vil delta i maskeraden, er det nok å skape bildet av en vamp kvinne. En stram kjole og lys sminke hjelper deg med å blande deg sammen med onde ånder.

For en ung mann er det litt vanskeligere å kle seg ut på Halloween. Noen unge prøver å se sterke og skumle ut, mens andre ikke er redde for å vises i morsomme kostymer. Blant menns maskeradedrakter er det første stedet i popularitet drakten til grev Dracula. Dette følges av superhelter, roboter, spøkelser. Her er valget også ganske bredt. Men det viktigste som kan redde eller ødelegge ethvert kostyme er sminke. Blek hud, mørke sirkler under øynene, blåmerker i ansiktet - denne sminke vil gjøre deg til en vampyr selv i en vanlig svart dress.

Anbefalt: