Hvordan Lage En Naturkalender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Naturkalender
Hvordan Lage En Naturkalender

Video: Hvordan Lage En Naturkalender

Video: Hvordan Lage En Naturkalender
Video: Lager SLIM med Beatriz Neves fra BeasVerden! :) 2024, Kan
Anonim

En spesiell kalender brukes vanligvis til å registrere observasjoner av naturfenomener. Produksjonen tar ikke mye tid. Dette arbeidet vil gi en utmerket mulighet til å vise fantasi og bruke kreativitet i praksis.

Hvordan lage en naturkalender
Hvordan lage en naturkalender

Det er nødvendig

  • - et ark tykt papir;
  • - en enkel blyant;
  • - Hersker;
  • - fargeblyanter;
  • - markører.

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg et ark A3-papir vannrett. Lag en ramme 4 cm bred. I den øvre delen av det resulterende rektangelet tegner du en linje 2 cm høy. Del det gjenværende området i en tabell med følgende antall celler: syv i lengden og fem i bredden. Gjør arbeidet først med en enkel blyant, og spor deretter alle konturene med en mørk tusj.

Steg 2

Skriv ukedagene i rekkefølge i divisjonene til overskriftslinjen. Skriv inn kalendernummerene nedenfor for en bestemt måned i året. Plasser tallene øverst til venstre i hver celle. Ikke gjør dem for store, la det være nok ledig plass til å registrere lufttemperaturen og bruk ikoner for å indikere visse atmosfæriske fenomener.

Trinn 3

Pynt rammen. Skriv månedens navn med store bokstaver over tabellen. Tegn en forklaring nederst på arket. Følg høyre og venstre kant, følg tegningene med sesongens karakteristiske tegn. For eksempel, for en kalender for desember, dekorere rammen med snøfnugg, blomster vil passe i mai, innen september - fargerike blader osv.

Trinn 4

Kom opp med en legende for atmosfæriske fenomener. Så klart vær kan skildres med solen, en enkel gul sirkel eller et smilende ansikt. Merk henholdsvis en overskyet dag med en sky, en skyggelagt sirkel eller et trist ansikt. Definer ikoner for regn, snø, hagl, tåke, sterk og lett vind.

Anbefalt: