Mønstre: Hvordan Lære å Tegne Dem I Trinn

Innholdsfortegnelse:

Mønstre: Hvordan Lære å Tegne Dem I Trinn
Mønstre: Hvordan Lære å Tegne Dem I Trinn

Video: Mønstre: Hvordan Lære å Tegne Dem I Trinn

Video: Mønstre: Hvordan Lære å Tegne Dem I Trinn
Video: Lær at tegne bogstavet H i 3-D i denne video. Af: Rose Lambaa-Langlo. 2024, April
Anonim

Kvinner bruker mye penger på å ta vare på neglene. Nå bruker mange jenter tjenestene til en designer manikyr ved hjelp av en rekke mønstre. De bruker forskjellige mønstre og ornamenter med rhinestones og andre dekorative elementer. Men du kan gjøre en vakker manikyr selv, mens du forårsaker en hyggelig overraskelse hos folk fra manikyret ditt.

Mønstre: hvordan lære å tegne dem i etapper
Mønstre: hvordan lære å tegne dem i etapper

Det er nødvendig

  • - fargeløs lakk,
  • - base lakk,
  • - lakk for tegning (flere farger er mulige),
  • - tannpirker eller nål
  • - tynn og bred børste

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered manikyrverktøy og to typer børster - en tynn for å tegne mønstre, og en bred for å male hele neglen. Forbered en pinne, nål, tannpirker. Disse elementene er nødvendige for å tegne veldig tynne streker og streker.

Steg 2

Velg de nødvendige nyanser av lakk. Du trenger en bakgrunnsskygge og farge for mønsteret. Fargene kan være forskjellige, alt kommer an på hvilke farger du foretrekker.

Trinn 3

Ha med deg en bomullspinne og litt neglelakkfjerner for å fjerne neglelakk som har kommet på huden din. Husk å slå på skrivebordslampen for å holde arbeidsområdet opplyst.

Trinn 4

Ryd opp neglene og håndhuden. Påfør fargeløs lakk på den tilberedte neglen med en bred børste og la den tørke. Deretter må du dekke neglen med base lakk. Dette er hovedfargen du velger for din manikyr. Det er ikke nødvendig å skynde seg, da vil basen være jevn, og tegningen vil ligge mer pent.

Trinn 5

Tykk underjakken og pass på at den ikke er høy før du begynner å male. Velg fargen på mønsterlakken. Påfør dråpe for dråpe den kontrasterende lakken som er klargjort for tegningen. Spre den med en tannpirker.

Trinn 6

Vær forsiktig så du ikke vipper hånden. Bli kreativ. Du kan finne et mønster på forhånd eller finne på det i prosessen. Imidlertid ser selv enkle kunstneriske flekker i noen tilfeller originale ut. I tillegg kan du dekorere disse "mønstrene" med glitter og rhinestones. Toppen kan dekkes med et lag med fargeløs lakk eller fikseringsmiddel.

Anbefalt: