Hvordan Lage En Plafond

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Plafond
Hvordan Lage En Plafond

Video: Hvordan Lage En Plafond

Video: Hvordan Lage En Plafond
Video: Hvordan lage en lampe 2024, Mars
Anonim

Butikkene er fulle av alle slags lamper. Noen ganger vil du imidlertid ha noe helt uvanlig. Du kan prøve å lage en plafond med egne hender, siden det er mange måter for dette. Prøv å lage en original nyanse av tråder.

Plafondet kan være laget av tråder eller stoff
Plafondet kan være laget av tråder eller stoff

Det er nødvendig

  • Tråder i samme farge eller forskjellige
  • Brannsikker impregnering
  • PVA lim i en plastflaske
  • Ballong
  • Stykke wire
  • Kulepenn
  • Base fra en gammel lysekrone med holder
  • Nåle med stort øye

Bruksanvisning

Trinn 1

Rull opp trådene. For å hindre dem i å bli forvirret, pakk dem rundt et langt brett eller en bok, fjern den resulterende flerlagssløyfen og bind den flere steder med tråder i en annen farge.

Steg 2

Dypp trådene i et brannsikkert stoff, bløt og hold i så lenge instruksjonene. Ta dem ut, tørk dem og rull dem opp igjen til en ball.

Trinn 3

Oppblås ballongen. Tre ballen i nålen. Pierce limflasken med en nål og trekk tråden gjennom flasken.

Trinn 4

Pakk tråden rundt ballen og før den gjennom limflasken. Du bør ha et tett maske. Pierce ballen, trekk den forsiktig ut gjennom hullet til venstre og la skyggen tørke.

Trinn 5

Klipp et hull i bunnen av skyggen. Det kan kuttes jevnt, eller du kan lage tenner. Klipp et mindre hull i den øvre delen av skyggen.

Trinn 6

Skjær et stykke ledning rundt omkretsen av det øverste hullet. Bøy ledningen i en sirkel. Ta en påfylling av kulepenn og klipp et stykke av toppen uten lim fra den. Bruk den til å feste ledningen i en sirkel. For styrke kan du helle litt allsidig lim i stangen.

Trinn 7

Sy skyggen til ledningssirkelen. Det anbefales å bruke de samme trådene med impregnering mot brann. Det er bedre å lukke hele ledningen. Fest skyggen til bunnledningen. Prøv å holde kassetten midt i strukturen.

Anbefalt: