Hvordan Brodere Med Mønstre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Med Mønstre
Hvordan Brodere Med Mønstre

Video: Hvordan Brodere Med Mønstre

Video: Hvordan Brodere Med Mønstre
Video: Платье цвета ультрамарин с феерической вышивкой на спине | МК и уникальная выкройка от Владанны 2024, Kan
Anonim

Broderimønstre er en tegning å følge når du lager et design. Et visuelt bilde, delt inn i separate firkanter, hjelper til med å bestemme produktets størrelse, opprettholde fargegjengivelse, beregne antall elementer osv.

Hvordan brodere med mønstre
Hvordan brodere med mønstre

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered diagrammet. Kvaliteten på tegningen skal være god - alle elementene skal være klare og skarpe, du skal være komfortabel med skalaen. Hvis ordningen du har ikke oppfyller disse kravene, må du tegne den på nytt.

Steg 2

Studer diagrammet nøye og identifiser tilstedeværelsen av komplekse symboler. Dette kan være piler som peker i forskjellige retninger, individuelle elementer (fylt og tomt), sirkler og ovaler og lignende ikoner. Prøv å huske plasseringen, eller skriv dem ned på et eget papir slik at du med jevne mellomrom tar hensyn til det.

Trinn 3

For enkelhets skyld fremhever du symbolene med fargede markører. Arbeid med sort / hvitt-skjemaet, fargelegg det slik at bildet blir tydeligere. Dette vil gjøre det lettere å oppfatte. Men selv om ordningen er farget, kan bare individuelle elementer skilles ut, som er enkle å forvirre. Jo mer kompleks ordningen er, desto mer intens farging krever den.

Trinn 4

Fest diagrammet til et spesielt holderkort. Det er veldig praktisk å bruke magnetkort - arrangører. Pakk den med en krets og fest den med spesielle permer.

Trinn 5

Fest strengen du broderer med en magnetstripe (de kan selges med arrangører eller kjøpes separat). Så du vil hjelpe deg selv med å ikke gå deg vill, ikke hoppe fra ønsket linje og ikke miste det.

Trinn 6

Sy symbolene etter farge. Velg et ensfarget element på diagrammet og sy det av. For ikke å gå deg vill, mal over de allerede broderte detaljene med en ny farge, rett på toppen av den forrige fargingen.

Trinn 7

Hvis diagrammet er enkelt, trenger det ikke å bli farget. Det er bare å telle antall elementer og sy linje for linje - det er bedre å starte fra bunnen og bevege seg i horisontale rader. Begynn å brodere i midten, ta sikkerhetskopi av bredden på en firkant og avstanden igjen til lerretet, og fyll deretter ut sidefeltene.

Trinn 8

For store lerreter kreves det flere mønstre. Du overfører individuelle ark med elementer av det generelle mønsteret til stoffet, etter å ha beregnet skalaen og delt den i firkanter med samme navn. For enkelhets skyld, lim arkene av sydd krets sammen - på denne måten vil du være i stand til å overvåke kombinasjonen av grenser og den totale sammensetningen. Sørg for å merke de broderte detaljene med en markør.

Anbefalt: