Hvordan Begynne å Hekle En Kjole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Hekle En Kjole
Hvordan Begynne å Hekle En Kjole

Video: Hvordan Begynne å Hekle En Kjole

Video: Hvordan Begynne å Hekle En Kjole
Video: Hekle en blomst 2024, Kan
Anonim

Du trenger ikke å være en erfaren nålekvinne for å strikke en kjole. Det er nok å lære de grunnleggende teknikkene for hekling og lage noen få prøver av mønsteret du liker. En nybegynnerstrikker anbefales å velge den enkleste modellen med 2-3 kuttede elementer. Det anbefales å starte produksjonen av produktet med to deler i form av rektangler. I fremtiden kan dette grunnlaget ordnes slik du ønsker.

Hvordan begynne å hekle en kjole
Hvordan begynne å hekle en kjole

Det er nødvendig

  • - elastisk garn;
  • - krok;
  • - en nål.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et tynt, elastisk garn (for eksempel rayon) for å jobbe med en strikket kjole. Det rektangulære hule panelet skal passe tett rundt figuren og strekke seg godt rundt bysten og hoftene. Prøv et enkelt mønster ut av arbeidstråden. For eksempel er et gjennombrudd av trekanter basert på garn og luftkjeder egnet for en kjole.

Steg 2

Legg på luftløkker. Deres totale antall må være et multiplum av fem; lag to par kjettinglenker for symmetri av mønsteret.

Trinn 3

Begynn den første raden av mønsteret. Tel den sjette kjedesting og strikk den første lille trekanten inn i den: en dobbel hekle, et par luftløkker og igjen en enkelt hekle.

Trinn 4

Gjør påfølgende repetisjoner: strikk en luftig trådbue, og hopp over de fire påfølgende leddene i kjedet; telle ut den femte kjede sløyfen og fullføre den andre gjennomsiktige trekanten her.

Trinn 5

Avslutt raden etter mønsteret i trinn 4. Avslutt det ved å hoppe over to luftmasker og en dobbel hekle (det gjøres i den siste sløyfen i den opprinnelige kjedet). Fest nå en løftsløyfe og fortsett til den andre blonderaden.

Trinn 6

Merk avstanden mellom de to stolpene på raden under den - de er foran den første trekantede formen. Lag en enkelt hekle her.

Trinn 7

Strikk videre mønsteret i følgende rekkefølge: fire enkle hekler over trekanten, mellom dem - 3 luftige trådbuer (krokstangen er satt inn under kjeden av to lenker). Deretter setter du en heklenål mellom to åpne trekanter og fullfører en enkelt hekle.

Trinn 8

Som beskrevet i trinn 7, bind en rad. På slutten - en enkelt hekle og 3 løftestropper.

Trinn 9

Fortsett til tredje gjennombruddsrad. Strikk en ny trekant og begynn følgende reps: luftsløyfe; triangel. Arbeidet avsluttes med en dobbel hekling og en kantluftsløyfe.

Trinn 10

Øv deg på å hekle blonder til kjolen, gjenta den som i trinn 6-9. Når du begynner å få et vakkert, jevnt stoff uten en eneste feil, kan du begynne å strikke kjolen.

Trinn 11

Lag 2 rektangler i samme størrelse. Velg lengden på den opprinnelige kjeden i henhold til hoftens omkrets, pluss en liten godtgjørelse for passform og mulig krymping etter vask. Vurder også det nødvendige løkkene for det valgte mønsteret (se trinn 2).

Trinn 12

Knyt den ene, så den andre. Høyden på hvert stykke er ca 5-10 cm over knærne og opp til ermhullet. Begynnelsen på det strikkede produktet er lagt.

Trinn 13

Du må bare sy panelene på sidene til ermhullene og ordne toppen av produktet etter eget skjønn. For nybegynnere anbefales det å binde kanten i en sirkel med to rader med enkle hekler og lage stroppene av ønsket tykkelse. Dette vil skape en vakker, litt samlet bodice.

Anbefalt: