Hvordan Skyte Ild

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skyte Ild
Hvordan Skyte Ild
Anonim

Ulike naturfenomener kan være veldig vakre, og derfor tiltrekker mange av dem fotografer og kunstnere som prøver å fange øyeblikket de liker. Bilder med ild ser spektakulære og lyse ut, der fotografen fanger det frosne øyeblikket av flammens bevegelse. Fotografering av en bevegelig og fleksibel brann slik at bildet er vakkert og av høy kvalitet er ikke så vanskelig som det virker ved første øyekast.

Hvordan skyte ild
Hvordan skyte ild

Bruksanvisning

Trinn 1

For å skyte trenger du et vanlig kamera, som ikke trenger å være profesjonelt. Siden bevegelsen av ilden er uforutsigbar, vær forberedt på å ta mange bilder, hvorfra du deretter velger de mest vellykkede skuddene.

Steg 2

Velg vinkel og skyteavstand, avhengig av hva du fotograferer - en statisk ild eller bevegelig lys i hendene på dansere under et brannshow. Observer hvordan brannen du har tenkt å skyte oppfører seg, og juster utstyret ditt deretter. Deaktiver automatisk følsomhet (ISO) og angi deretter minimumsverdien manuelt.

Trinn 3

Ta bilder i kameramodus S for å låse lukkerhastigheten og justere eksponeringen med den tilsvarende knappen. Hvis du tar bilder i M-modus (manuell modus), still inn eksponeringen ved hjelp av lukkerhastighet og blenderåpningsverdi.

Trinn 4

Ta en rask lukkerhastighet (1/350) for å få et øyeblikksbilde av en frossen brann. Bare sett blenderåpningen til f / 5. Disse verdiene er enkle å sette selv på det billigste digitale kameraet.

Trinn 5

Hvis du skyter en brann i bevegelse (for eksempel et brannprogram) og vil vise dynamikken i brann på bildene dine, still lukkerhastigheten til 2-3 sekunder og sett kameraet på et stativ slik at det ikke beveger seg under skytingen. Ta så mange bilder som mulig, slik at du senere kan velge de beste bildene for samlingen din.

Anbefalt: