Hvordan Sy En Fasjonabel Clutch

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Fasjonabel Clutch
Hvordan Sy En Fasjonabel Clutch

Video: Hvordan Sy En Fasjonabel Clutch

Video: Hvordan Sy En Fasjonabel Clutch
Video: Бомбическая👌и лёгкая причёска за 15 минут. 2024, Kan
Anonim

Clutchen vesker vil sannsynligvis aldri gå av moten. De er komfortable, elegante og rett og slett uerstattelige som et supplement til kveldskjolen. Selvfølgelig skal det være en egen veske til hvert antrekk, og ikke alle har råd til en slik luksus. Imidlertid kan enhver nålekvinne sy en fasjonabel clutch alene.

Hvordan sy en fasjonabel clutch
Hvordan sy en fasjonabel clutch

Det er nødvendig

  • - et ark A4-papir (for mønstre);
  • - materiale til vesken (et tett stoff med et originalt mønster, påsydde paljetter, pelsperler eller lærstykker (naturlige eller kunstige) er egnet;
  • - saks;
  • - tråder;
  • - nåler;
  • - blyant;
  • - skreddersydde pins
  • - glidelås med en lengde på omtrent 40 centimeter;
  • - polstret knapp;
  • - symaskin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et clutchmønster på Whatman-papir og klipp det ut. Velg størrelsene etter eget skjønn, avhengig av hva slags håndveske du trenger.

Steg 2

Fest de ferdige delene av mønsteret til stoffet, fest dem med skredderpinner, sirkel med en blyant. Gi sømmonn på en centimeter på hver side. Du bør få 2 stykker stoff fra hvert stykke av mønsteret.

Trinn 3

Brett sammen to identiske deler av den fremtidige clutchen med høyre side mot hverandre. Fest dem sammen med skreddersydde nåler, sy dem sammen, og la et lite område ikke være sydd opp. Vend ut de påsydde delene av posen og sy i den gjenværende delen.

Trinn 4

Gjenta de samme trinnene med den andre delen av delene. Sy den ene halvdelen av glidelåsen i den minste delen av clutchen.

Trinn 5

Brett sammen de forberedte detaljene i den fremtidige clutchen, fest dem sammen med skreddersydde nåler, mal sammen. På den store delen av clutchen, på nivået med den fremre (mindre) delen, sy den andre halvdelen av glidelåsen. Når du syr de fremre og bakre delene av clutchen, må du passe på at nivået på låsen ikke beveger seg eller skjevner.

Trinn 6

Fest endene på glidelåsen. Stryk de indre sømmene i vesken slik at de ikke stikker ut, vri produktet til høyre side.

Trinn 7

Over glidelåsen på det meste av stykket (som fungerer som baksiden av vesken), maskinerer du en brettet søm for å danne kanten av foldeklaffen.

Trinn 8

Trykk på en knapp for å feste den på overleggsventilen. Clutchen er klar. Detaljer om mønsteret kan brukes til å sy andre modeller av håndvesker.

Anbefalt: