Slik Fyller Du En Sklie

Innholdsfortegnelse:

Slik Fyller Du En Sklie
Slik Fyller Du En Sklie

Video: Slik Fyller Du En Sklie

Video: Slik Fyller Du En Sklie
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2024, Kan
Anonim

Det er alltid hyggelig å gjøre noen lykkelige, spesielt et barn. Om sommeren kan du ha det gøy, om vinteren andre. På en solrik vinterdag kan det å glede en liten glede å ri ned en sklie. Og hvordan kan du gjøre det og fylle det selv?

Slik fyller du en sklie
Slik fyller du en sklie

Det er nødvendig

  • - spade
  • - bøtte eller vannkanne
  • - hansker - ull og gummi

Bruksanvisning

Trinn 1

Bygg et snøfjell av snø. Korrelerer størrelsen med alderen til barnet ditt: for et barn er det ikke behov for en lysbilde veldig høyt, for et skolebarn kan den bygges til en persons høyde. Kast en haug med snø og ordne nedstigningen fra bakken. Det skal ikke være brattere enn 45 grader, fordi et slikt lysbilde vil være farlig for barn. Glatt overflaten av lysbildet med en spade. Sørg for at barnet ikke kjører over et hinder - en stein, et tre, en busk eller et gjerde - når det ruller av det, og at det ikke hopper ut på veibanen. Jo lengre rull, jo morsommere blir skøyting.

Steg 2

Bygg trinn på baksiden av lysbildet. Ikke gjør klatringen for bratt. Trinnene i seg selv skal være brede og komfortable. Og prøv å ikke oversvømme dem med vann!

Trinn 3

De mest holdbare og glatte lysbildene er de som er foret med snø dynket i vann. Fremgangsmåten er ikke veldig hyggelig og enkel. Erfaringen viser at hendene fryser grundig under innpakningen. For å redusere strømmen av kulde, må du bruke varme hansker - ull eller dun, og på toppen av dem - gummi. Hell varmt vann i bøtta, og etter å ha kastet så mye snø som det passer, fortsett å dekke. Etter å ha dekket hele overflaten av lysbildet med en isskorpe, legg ut sidene, omtrent 20 cm høye.

Trinn 4

Du må fylle isgliden flere ganger i løpet av 2-3 dager. Det anbefales å gjøre dette i lett frost, fordi hvis det er varmt, vil vannet bli absorbert, og hvis det er for kaldt, vil det fryse før det kan fordeles over overflaten. Fylling kan gjøres fra en slange, bøtte eller vannkanne med kaldt vann. Når du vanner fra en vannkanne, er lysbildets overflate jevnere. Hvis du arbeider med en slange eller bøtte, må du sørge for at overflaten ikke blir humpete. Ikke glem å vanne rulleflaten også.

Trinn 5

Det er best å gå ned isgliden på isen. Det gir god leiehastighet og rekkevidde. Sleds er mer egnet for ski fra naturlige fjell. En liten haug med snø kan helles på stedet der barna skal stoppe, for å sikre landing.

Anbefalt: