Hvordan Lage En Stor Bue

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Stor Bue
Hvordan Lage En Stor Bue

Video: Hvordan Lage En Stor Bue

Video: Hvordan Lage En Stor Bue
Video: Hvordan lage bue 2024, Kan
Anonim

Selv den vanligste gaven kan forvandles og få et festlig utseende hvis du pynter den med en stor og frodig sløyfe laget av dekorative bånd. Du kan enkelt lære å strikke store vakre buer fra papirbånd for å dekorere gaver, for deretter å glede og overraske dine kjære og venner på høytider og minneverdige datoer.

Hvordan lage en stor bue
Hvordan lage en stor bue

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil dekorere en romantisk gave, kan du veve en "frotté" -bue ut av bånd - for dette, ta tilstrekkelig stive bånd som holder formen på buen. Trykk enden av det lange båndet mot håndflaten med tommelen og begynn å vikle båndet rundt hånden, lag for lag, til du oppnår ønsket viklingstykkelse.

Steg 2

Fjern tapen fra håndflaten og flat den ut. Skjær hjørnene med skarp saks øverst og nederst, og la et intakt stykke ligge i midten, og brett deretter båndet ut i en ring, og juster de kuttede trekantene.

Trinn 3

Knytt båndene sammen med en kraftig ledning eller ledning midt på kuttfragmentene, og begynn deretter å rette buesløyfene og rett dem i forskjellige retninger i en vinkel mot hverandre slik at baugen viser seg å være voluminøs og rund.

Trinn 4

Det er en annen måte å lage en frodig bue som ser ut som en stor blomst. Du trenger et langt, solid bånd. Trinn 15 cm fra enden av båndet og bøy enden i en løkke, og fest den med fingrene.

Trinn 5

Lag en annen sløyfe, trykk overlappingen til den første, og fortsett å lage sløyfer av samme størrelse til du kommer til enden av båndet.

Trinn 6

Med en tynn ledning eller ledning, trekk og fest tett overlappene til løkkene, og rett deretter løkkene i forskjellige retninger. Buen vil være den samme frodige som beskrevet ovenfor, men den vil se annerledes ut. Disse buene festes best til store gaver, og de kan også festes til små, men verdifulle gaver som du presenterer til venner og familie på viktige datoer og betydelige høytider.

Anbefalt: