Hvordan Lage Varmesåler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Varmesåler
Hvordan Lage Varmesåler

Video: Hvordan Lage Varmesåler

Video: Hvordan Lage Varmesåler
Video: Heat Experience - Om produkt: Varmesåler 2024, Kan
Anonim

I kalde årstider, når frost knitrer, varmer ikke sko føttene nok. Dette merkes spesielt i regioner der frost når førti grader. Selvlagde innleggssåler kan være en utmerket fotvarmer.

Hvordan lage varmesåler
Hvordan lage varmesåler

Det er nødvendig

  • -papp;
  • -saks;
  • -metalltråd;
  • -kobbertråd;
  • -metallstifter;
  • -tumbler;
  • -akkumulatorer;
  • - ullinnleggssåler;
  • -folie.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered først innleggssålene til vinterskoene dine. For dette er hvilken som helst tykk papp egnet, der du må tegne innleggssåler av passende størrelse og kutte dem ut.

Steg 2

Ta en ledning fra en gammel elektrisk komfyr og sy innersålene med store sømmer i hele lengden. Trinnet mellom stingene kan være flere centimeter. Lag hyppigere sting i tåområdet, mer sjelden - hvor hælen vil være. Vær oppmerksom på at det skal være et gap på minst 1 cm mellom en slik ledning. Tross alt kan slike tråder under oppvarmingsprosessen forlenge seg litt og berøre hverandre.

Trinn 3

Du kan plassere kontaktputene fra innsiden av foten. Bly kobbertråder der. For dette formålet er en ledning med et strandet tverrsnitt på 0,75-1 mm2 egnet. Du kan bruke stifter av metall for å feste de fleksible ledningene til ledningen.

Trinn 4

Før deretter ledningene gjennom bukser eller andre vinterklær i en lomme, der en vippebryter vil være plassert, som det vil være mulig å bytte fra parallell til seriell posisjon, og omvendt. Koble vippebryteren til et lite 12 volt batteri. Kanskje parametrene som er optimale for deg kan velges under bruk av innleggssålene. Du kan endre dem ved å koble til batterier med forskjellige kapasiteter.

Trinn 5

Hvis et slikt system virker for komplisert for deg, bruk hundehår eller naturlige pelssåler til oppvarming. Legg et tynt ark aluminiumsfolie under den vanlige innersålen for å holde den varm. Spesielle vintersåler med aluminiumsunderlag er også i salg nå. Og i butikker for idrettsutøvere er det innleggssåler laget av et spesielt materiale som har termiske lagringsfunksjoner. Slike innsatser i sko holder ikke bare varme, men hindrer ikke luftsirkulasjonen.

Anbefalt: