Topp 3 Mest Bevegelige Anime I Full Lengde

Innholdsfortegnelse:

Topp 3 Mest Bevegelige Anime I Full Lengde
Topp 3 Mest Bevegelige Anime I Full Lengde

Video: Topp 3 Mest Bevegelige Anime I Full Lengde

Video: Topp 3 Mest Bevegelige Anime I Full Lengde
Video: New Sci fi Movies 2017 Full Movies - Action Movies Full Length English - Best Space Movies 2024, Kan
Anonim

Anime som mange mennesker stereotype er tegneserier for barn, der alle har store øyne og kjemper mot drager. Men dette er absolutt ikke tilfelle! Noen anime har en interessant ide. De endrer menneskesynet, deres syn på livet, gir en figurativ forståelse av mange ting. Det er mange rørende anime. Du kan også ta med i toppen: "5 cm per sekund", "Grav av ildfluer" osv.

Topp 3 mest bevegelige anime i full lengde
Topp 3 mest bevegelige anime i full lengde

"Til skogen der ildfluer skinner" (Hotarubi no Morie)

Hotarus jente kom på besøk til bestefaren. Han fortalte henne at ekte skogbrennevin finnes i den lokale skogen. Jenta fikk selvfølgelig ideen om å dra dit og gikk seg vill. Gin (en skogsånd i menneskelig form) finner Hotaru og hjelper henne med å finne en vei ut av skogen. Slik begynner historien deres om kjærlighet og vennskap.

Dette arbeidet er det mest rørende. Det berører alle, uavhengig av kjønn. Vakker tegning, morsom og interessant plot, god musikalsk akkompagnement. 45 minutter med anime vil fly forbi.

The Garden of Fine Words (Kotonoha no Niwa)

Takao drømmer om å bli skodesigner. I regnvær går en fyr på skolen i parken, beundrer regnet og tegner skisser. En gang blir en ung manns idyll forstyrret av en jente som ser eldre ut enn ham. Hun begynner også å komme til dette stedet når det regner. I regnet prøver hver av dem å flykte fra problemene sine, når de kommer til dette stedet, de føler seg roligere og tryggere sammen. Men snart må regntiden slutte …

Regissøren og manusforfatteren av dette verket er Makoto Shinkai, som er kjent for slike arbeider som: "5 cm per sekund", "Catchers of Forgotten Voices", "The Cat and His Mistress". Forfatteren ble kjent for sin presentasjon av historien. De er ganske korte for en anime i full lengde, men de forteller hele historien, enda bedre enn de som varer to timer. Handlingen til denne anime er interessant og rørende. Tegningen er feilfri. Regnværet er tegnet sinnsykt vakkert. Hvis du vil bli inspirert, så begynn å se. Inspirasjon gitt!

image
image

Spirited Away

Spirited Away er en full-anime regissert av Hayao Miyazaki som har blitt en klassiker. Hayao Miyazaki er forfatteren som gjorde det japanske studioet Ghibli kjent med sine verk som Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, My Neighbor Totaro og andre. Alle historiene hans er snille og med dyp mening. Spirited Away er ikke noe unntak. Eventyr, fantasi, drama, eventyr, romantikk - alt er i denne anime.

Chihiro er en ti år gammel jente som sammen med foreldrene må flytte til en liten landsby. Ved en tilfeldighet gikk de seg vill og nådde ikke riktig sted. Jentas mor og far, som leter etter en måte, finner en slags spisested og blir der til lunsj. Jenta går en tur på et uvanlig sted. Hun møter en merkelig fyr Haku, som ber henne om å forlate dette stedet. Chihiro adlyder og følger foreldrene sine. Men i stedet for dem finner han to griser! Hun innser at dette er mamma og pappa, og de har blitt trollbundet. Slik begynner eventyret hennes å redde foreldrene.

Anbefalt: