DIY Snømann Laget Av Tråd

Innholdsfortegnelse:

DIY Snømann Laget Av Tråd
DIY Snømann Laget Av Tråd

Video: DIY Snømann Laget Av Tråd

Video: DIY Snømann Laget Av Tråd
Video: Самая Милая Маленькая Собачка из Ниток - ЛЕГКО! 🐶🧶🐕 The Cutest Dog Easy Making 🌟 DIY NataliDoma 2024, April
Anonim

En snømann laget av tråder er et håndverk som kan lages med barn før nyttår. Hvis du nærmer deg kreativitet med full alvor, vil snømannen vise seg å være ganske søt, og den kan plasseres i huset på det mest iøynefallende stedet slik at han heier opp med sin tilstedeværelse.

DIY snømann laget av tråd
DIY snømann laget av tråd

Det er nødvendig

  • - hvite tykke tråder (to eller tre nøster);
  • - fem ballonger;
  • - fem ss stivelse;
  • - 500 ml vann;
  • - PVA lim;
  • - farget papir;
  • - en hette og et skjerf (du kan sy det selv).

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å sveise limet: legg stivelse i kaldt vann, varm opp vannet til 80 grader, og slå deretter alt grundig. Tilsett to spiseskjeer PVA-lim til massen.

Steg 2

Deretter må du blåse opp ballongene: en ballong til en diameter på 25 centimeter, den andre - 20, den tredje - 15 og den fjerde og femte - 10.

Trinn 3

Dypp trådene i en bolle med lim og la dem trekke grundig i bløt. Pakk hver ball med tråder, og prøv å fordele trådene jevnt. Som et resultat bør det være nøyaktig fem baller. La emnene tørke helt (det er best å la dem ligge en dag i et godt ventilert område).

Trinn 4

Etter at trådene er helt tørre, må du fjerne ballongene. Den enkleste måten er å gjennombore dem med en nål og trekke dem ut med en pinsett.

Trinn 5

Deretter er det mest interessante å samle en snømann. For å gjøre dette må du koble de resulterende delene på følgende måte: legg en kule med den største diameteren (25 cm) foran deg og knus den øvre kanten litt. Smør deretter denne delen med PVA-lim og fest en kule med mindre diameter (20 cm). Lim den samme kulen med en diameter på 15 cm. Som et resultat bør du få en figur på tre deler, utad som en pyramide.

På begge sider av den mellomstore kulen, fest de to gjenværende små trådkulene forsiktig (disse vil være snømannens hender).

Trinn 6

Nå, med farget papir, må du lage nese, øyne, munn og knapper. Oransje papirkegle - nese, øyne - sorte papirsirkler, munn - et buet stykke rødt papir, knapper - røde papirsirkler.

Snømannen er klar, nå gjenstår det bare å sette en lue og et skjerf på ham.

Anbefalt: