Hvordan Stille Et Tarot-spørsmål

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stille Et Tarot-spørsmål
Hvordan Stille Et Tarot-spørsmål

Video: Hvordan Stille Et Tarot-spørsmål

Video: Hvordan Stille Et Tarot-spørsmål
Video: 🅚 RING, SKRIV, KOM - bare se på hemmelighetene til trolldomsmesteren Katya 2024, Kan
Anonim

Som du vet, er et riktig stilt spørsmål allerede halvparten av svaret. Det er spesielt viktig å huske dette når spørsmålet blir stilt til oraklet, siden mye avhenger virkelig av formuleringen av spørsmålet i dette tilfellet. Imidlertid, hvis du kommer til en avtale med en tarotleser, er det hans jobb å formulere et spørsmål, du trenger bare å snakke om problemet ditt generelt. Hvis du selv gjetter på Tarot, kan du ikke gjøre det uten riktig formulering av spørsmålet. Og for å gjøre dette, er det verdt å følge noen regler.

Hvordan stille et tarot-spørsmål
Hvordan stille et tarot-spørsmål

Det er nødvendig

tarotkort

Bruksanvisning

Trinn 1

For det første bør du ikke stille komplekse spørsmål som består av flere delspørsmål, siden svaret som mottas ikke alltid vil være klart. Tarot vil svare på spørsmålet etter eget ønske, og det vil ikke være mulig å finne ut hvilken del av det kortene svarte på. Prøv å formulere spørsmålet så spesifikt og monosyllabisk som mulig. Imidlertid, ikke forenkle spørsmålet til et monosyllabisk "Ja / Nei" svar, da dette ikke vil hjelpe deg å forstå essensen av situasjonen. Med andre ord vil Tarot hjelpe deg med å korrigere situasjonen i riktig retning for deg bare hvis spørsmålet ikke krever et ensformig svar.

Steg 2

For det andre må du og Tarot forstå det endelige målet med spørsmålet. Det er ikke nødvendig å stille spørsmålet: "Skal jeg gjøre noe …", ville det være riktigere å stille: "Skal jeg gjøre noe for å …", dvs. det er nødvendig å umiddelbart indikere sluttresultatet. I dette tilfellet vil Tarot gi svaret basert på dine mål.

Trinn 3

For det tredje er et riktig stilt spørsmål et nøytralt formulert spørsmål. Ikke spør "Hva skal jeg gjøre for å gifte meg med Vasya / Petya / Pasha så snart som mulig?" Svaret på dette spørsmålet vil være knyttet til Vasya / Petya / Pasha, med tanke på at du kanskje ikke skal gifte deg med noen av dem.

Trinn 4

For det fjerde, ikke glem tidsrammen. Det vage spørsmålet om fremtiden din innebærer det samme vage svaret. Hvis du for eksempel vil vite om du forventer en kampanje på jobben, må du sørge for å angi en tidsramme, siden det er mulig at du ikke har noen mulighet for en kampanje i nær fremtid, men over tid vises. Ifølge tarologer er den mest optimale tidsperioden 6 måneder.

Trinn 5

Svaret på spørsmålet ditt burde også virkelig ha betydning for deg. Du må bokstavelig talt føle det med alle innvollene dine, passere det gjennom deg selv, dvs. "Still inn" på den. For eksempel flere maler med riktig stilte spørsmål: "Hva kan jeg gjøre for …", "Hva kan jeg endre i meg selv (eller i en situasjon) for å …", "Hva gjør en slik og en slik person bringe til situasjonen … ", etc. …

Anbefalt: