Loppemarkeder I Sveits

Loppemarkeder I Sveits
Loppemarkeder I Sveits

Video: Loppemarkeder I Sveits

Video: Loppemarkeder I Sveits
Video: Sunday flea market in Oslo, Norway 2024, April
Anonim

Swiss Flomarkts er en skattekiste for antikvitetelskere, så vel som interessante gizmos som ikke kan kjøpes i markedet eller i en vanlig butikk. Her fordyper loppemarkeder deg i antikriket med en utrolig historie og overrasker deg hyggelig med rimelige priser.

Loppemarkeder i Sveits
Loppemarkeder i Sveits

Zürich

Kantslai loppemarked er det største i landet. Sortimentet her er ekstremt bredt: klær, kjøkkenutstyr, en rekke apparater, mange ledninger og ledere for spillkonsoller, vaser, gryter, plater, musikkinstrumenter og mer. Kantslai er kjent ikke bare for et stort utvalg av varer, men også for ekstravagante selgere og kjøpere. Ligger på Kanzleistrasse, åpen på lørdager.

Bahnhofstrasse-markedet er rikt på servise, krystall, kurver, bøker, mange søte pyntegjenstander og suvenirer. Forhandlinger aksepteres ikke spesielt, men det er ikke forbudt. Alt avhenger av kjøpers veltalenhet og hvor mye selgeren vil like ham. Markedet er åpent på lørdager fra mai til oktober.

Lugano

Lugano Antique Market er hjemmet til boder som inneholder porselen, smykker, antikke malerier, vinylplater og servise. Det er flere boder der du kan kjøpe gamle klær. Markedet ligger på et veldig vakkert sted nær innsjøen. Den er åpen på fredag fra 8 til 12 og på lørdag fra 8 til 17.

Genève

Plenpale-markedet ligger på et torg nær sentrum av Genève. Det er åpent på onsdager og lørdager. Selgere vil tilby gamle klær og mange knickkknacks, samt ganske anstendige malerier, klokker, servise, mynter, sølvtøy, båndopptakere fra forrige århundre og andre ting som du ikke vil skamme deg for å vise dine venner og bekjente. Det er spesielle gangar for bokhandlarar. Hvis du vil komme til et stort salg av antikviteter, bør du komme tidlig på høsten. Det er på dette tidspunktet handel er mest livlig her.

Lucerne

Her, som i mange europeiske byer, avholdes en markedsmesse på lørdager. Beliggenhet: på begge bredder av elven Reuss ved siden av Kapellbrücke-broen. Et bredt spekter av alle slags varer vil overraske enhver kunde hyggelig. Bøker, suvenirer, forskjellige småting, kniver, bestikk, servise, blomster, smykker og mer. På loppemarkedet kan du ikke bare kjøpe noe, men også nyte oster og andre godbiter.

Anbefalt: