Hvordan Lage Et årets Symbol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et årets Symbol
Hvordan Lage Et årets Symbol

Video: Hvordan Lage Et årets Symbol

Video: Hvordan Lage Et årets Symbol
Video: DIY nytårs tyr. Symbol 2021 Klodsen bærer nytårs håndværk og gaver 2024, Kan
Anonim

Hvis du tenker på hva du skal gi vennene dine på kvelden før det kommende året, så lag et symbol på det kommende året med egne hender. En slik gave vil ikke la noen være likegyldige.

Hvordan lage et symbol på året
Hvordan lage et symbol på året

Det er nødvendig

Fantasi

Bruksanvisning

Trinn 1

Før begynnelsen av det nye kalenderåret er det hyggelig å gi venner og bekjente små gaver, søte bagateller. En fantastisk versjon av en slik overraskelse vil være et gjør-det-selv-symbol for det kommende året. Dessuten avhenger formen du gjør årets symbol på, fantasien og hobbyene dine.

Steg 2

Hvis du vet hvordan du skal strikke, kan du strikke et lite leketøy i form av et dyr som symboliserer det kommende året. Leken kan skildre som et ekte dyr som lever i naturen, eller være morsomt, som en tegneseriefigur. Du kan lage denne gaven i form av et juletrelek. En slik gave er spesielt egnet hvis det er et nettverk av barn i huset, de er alltid glade for å motta et leketøy i gave.

Hvis du er glad i å sy, kan årets symbol sys. Mønsteret finnes uten problemer på Internett eller i et spesialmagasin. Plukk opp flere typer stoffer, kombiner det på en uvanlig måte, og sy hovedpersonen i det kommende året. Du kan til og med sy ham små klær, det ser veldig rørende og søtt ut.

Trinn 3

Hvis du elsker å lage såpe, kan du brygge såpen i form av årets symbol. Tilsett aromatiske oljer og tørkede blomster der, og en slik gave vil bli verdsatt. Du kan lage et anheng i form av et symbol på året. Et krus med tilsvarende bilde. Panel. Bildet. Vase. Kake. Endelig en genser med strikket symbol for det kommende året. Tenk deg, tør, forbløffe dine venner og kjære med dine ferdigheter.

Anbefalt: