Hvordan Lage En Vakker Notatbok Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Vakker Notatbok Med Egne Hender
Hvordan Lage En Vakker Notatbok Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Vakker Notatbok Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Vakker Notatbok Med Egne Hender
Video: Klipning stige kaskade på medium tykt hår! Mesterklasse! Klipning trin for trin fra og til! 2024, Kan
Anonim

En unik, attraktiv utadrettet notisbok kan bli en sann kunstskaping og en veldig nyttig ting. Et slikt "mesterverk" kan presenteres for en glemsom kollega, en stroma-sjef og, selvfølgelig, til din elskede.

Hvordan lage en vakker notatbok med egne hender
Hvordan lage en vakker notatbok med egne hender

Verktøy og materialer

For arbeid trenger du:

- innbundet notatbok

- brødbrett eller kontorkniv

- akrylmaling

- saks

- svampebørste

- decoupagelim

- sandpapir-null

- akryllakk

- lim "Moment-crystal"

- bilder for decoupage

- kunstige blomster

- gammel blonder

- reservedeler til en mekanisk vekkerklokke

- dekorativ mosaikk

- knapper

- gamle notater

- dobbeltsidig tape

Utførelsesteknikk

Fjern forsiktig notatdekselet fra arkenheten. Sand overflaten med sandpapir og tørk av med en tørr klut. Hovedfargen på notatboken vil være gylden. Svamp opp malingen og tørk den for å få en litt kornete overflate. Det tar ikke mer enn et kvarter å tørke akrylmaling.

Etter maling, fortsett for å tynne kantene med en mørk farge. Kjør en svamp rundt kantene på lokket og form hjørnene. Når den er tørr, vil du legge merke til at den bærbare datamaskinen har eldet seg.

Velg et bilde til den bærbare PC-en, det kan være decoupagekort, servietter eller utklippsbokpapir av riktig stil. Lim bildet fra feil side med decoupagelim eller PVA, fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Hvis du har valgt servietter, trenger de ikke å lakkeres på forhånd. Påfør lim på overflaten på notatboken, og fest et serviett, legg på et nytt lag på toppen med en myk børste og la det tørke i 20-30 minutter.

Påfør brun maling på kantene av bildet for å slette grensene mellom notatblokken og bildet. Etter tørking kan du fortsette å dekorere. Ta dobbeltsidig tape og sett ovenfra opp med trekkspill og fest blondebåndet. Dekk overflaten med akryllakk. Det er viktig å utføre prosedyren etter at blonder er påført, da lakken vil gi ekstra fiksering av innredningen.

Lim et stykke notater i øvre del av omslaget, før du har "eldet" dem med blekk. Fest delene av den gamle vekkerklokken nærmere ryggraden. Nederst plasserer du kunstige blomster, en metallkjede og knapper malt med akrylmaling i gull. Til slutt tilsett en liten mengde dekorative mosaikker.

Anbefalt: