Hvordan Lage En Hjerteformet Pengeboks

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Hjerteformet Pengeboks
Hvordan Lage En Hjerteformet Pengeboks

Video: Hvordan Lage En Hjerteformet Pengeboks

Video: Hvordan Lage En Hjerteformet Pengeboks
Video: Syning af bryllupskorsetten. 2024, Kan
Anonim

For å kunne presentere en pengegave til de nygifte på bryllupsfeiringen, er det nødvendig med vakker og original innpakning. Den beste løsningen på dette problemet er å lage et elegant hjerteformet bryst.

Sparboks til bryllup
Sparboks til bryllup

Kasse med lokk

For å lage en kiste må du først klargjøre et papirmønster: et hjerte er avbildet på et papirark og oppnår maksimal symmetri på begge sider. Den utskårne delen overføres til et tett pappark, spores rundt konturen og bunnen av esken blir kuttet ut.

Etter det blir to rektangulære striper kuttet, hvis bredde vil bestemme høyden på veggene på bryllupskisten. Når du kutter arbeidsstykket, er det nødvendig å sørge for kvoter på 2 cm på en av langsidene av rektangelet. Kvotene blir kuttet i form av tenner og med deres hjelp limes en av hjertets sider. De samme handlingene gjøres med den andre stripen. Boksenes sidevegger limes sammen med overlapping og festes med binders til limet er helt tørt.

Fra innsiden er to stykker av et bearbeidet satengbånd eller en vakker, bred flette limt på brystveggene - med hjelp blir lokket festet. Deretter limes de indre og ytre veggene og bunnen av pengekisten med dekorativt papir: vanlig eller med et mønster på et bryllupstema.

Et annet hjerteformet emne er kuttet fra et ark papp, som spiller rollen som et lokk. Dekselet er limt på båndene, hvoretter limsporene er skjult under dekorativt papir og limer det på innsiden og utsiden av delen.

Veggene til det ferdige produktet er dekorert med fin blonder, lokket er kantet med vakker fletning, og overflaten på lokket er dekorert med blomster laget av satengbånd, perler, buer eller et monogram av nygifte.

Dobbelt hjertebryst

En veldig original pengeboks er hentet fra et emne laget i form av sammenkoblede hjerter. For å gjøre dette, tegne to deler i form av hjerter forbundet med en felles side på et ark tykt papp.

En av delene limes forsiktig over med et lag polstring polyester for å gi volum til detaljene, hvorpå arbeidsstykket er dekket med hvit silke eller sateng. For å gi bedre spenning på stoffet, kan kantene bindes med tråder på baksiden av pappdelen. For å skjule trådene kuttes et annet dobbelt hjerte ut av hvitt tykt papir, og dette stykket limes over trådene som strammer stoffet.

En rektangulær stripe er kuttet ut av whatman papir, hvis lengde er 3-4 cm mindre enn lengden på bunnen av brystet for å danne et hull for pengene. Stripens bredde velges vilkårlig: det avhenger av hvor høye brystveggene må være. Når du kutter ut en del, er det nødvendig å ta hensyn til kvoter på 2-2,5 cm. Små hakk lages langs kvantitetene, de er belagt med lim og koblet til bunnen og lokket på brystet.

Etter at emnene har tørket, begynner de å dekorere brystet: de limer omrisset av begge hjerter på toppen og bunnen av boksen med en dekorativ elegant ledning, dekorerer det ene hjertet dekket med hvit silke med et slips, det andre med en blomst laget av stoff. Det resulterende hullet mellom brystveggene er dekorert med bånd eller blonder.

Anbefalt: