Hvordan Male Glass

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Glass
Hvordan Male Glass

Video: Hvordan Male Glass

Video: Hvordan Male Glass
Video: Hvordan male vegg 2024, Kan
Anonim

Maling på glass er en veldig interessant aktivitet, maling og alle andre materialer er enkle å kjøpe i en butikk, og selve prosessen krever ikke spesiell kunnskap og ferdigheter. Alle kan gjøre dette, så mange er interessert i spørsmålet om hvordan man skal male glass.

Maling på glass krever ikke spesielle ferdigheter, alle kan gjøre det
Maling på glass krever ikke spesielle ferdigheter, alle kan gjøre det

Det er nødvendig

maling, glassflater, børster, tynnere

Bruksanvisning

Trinn 1

For å velge den mest passende malingen for glass, må du bestemme hvilke overflater du vil male. Det er to typer maling. De første viser seg å være omfangsrike, det er bedre å bruke dem når du lager et bilde, eller hvis den malte overflaten ikke vil bli utsatt for alvorlige påvirkninger. Dette er løsemiddelbaserte malinger. Når malingen er tørr, kan den vaskes.

Den andre typen maling er beregnet for avfyring, slik maling blir fortynnet med vann. De er ideelle for oppvask, til og med oppvaskmaskin kan ikke vaske dem av.

Vanlige løsemiddelbårne glassmaling
Vanlige løsemiddelbårne glassmaling

Steg 2

Før du begynner å male glass, blir overflaten avfettet med alkohol eller vaskemiddel. Ikke berør glasset med hendene etter avfetting, ettersom jo renere glasset er, desto bedre fester det seg.

Trinn 3

Den foreløpige skissen gjøres best på papir og males for hånd eller på en datamaskin. Så du kan umiddelbart evaluere komposisjonen og de valgte fargene. Før tegningen kan omrisset tegnes på den andre siden av glassflaten. Du kan skrive den ut og legge den under glasset hvis den er flat. Men når flasker eller andre gjenstander med en vanskelig tilgjengelig rygg males, må du tegne med en gang.

Trinn 4

Konturer påføres vanligvis først. Når de er tørre, blir de fylt med grunnleggende malingslag. Overflaten som skal males skal om mulig være vannrett. Ellers kan malingen løpe litt.

Trinn 5

Alle luftbobler må fjernes umiddelbart med en nål, ellers tørker de ut og etterlater hull. En bomullspinne med løsemiddel vil bidra til å rydde opp i feil på tegningen.

Trinn 6

Når malingen på glass er ferdig og tegningen er tørr, kan du dekke den med akryllakk beregnet på glass. Det tar vanligvis ca. 2 dager for malingen å tørke.

Anbefalt: