Drømmetolkning: Hvorfor Nålen Drømmer

Innholdsfortegnelse:

Drømmetolkning: Hvorfor Nålen Drømmer
Drømmetolkning: Hvorfor Nålen Drømmer

Video: Drømmetolkning: Hvorfor Nålen Drømmer

Video: Drømmetolkning: Hvorfor Nålen Drømmer
Video: Del 1 av 6: PersonligUtvikling.net -- Drømmer og Begjær - Hvorfor er det viktig med drømmer? 2024, Kan
Anonim

En nål i en drøm er et uvennlig tegn. Etter en slik drøm bør man forberede seg på ubehagelige hendelser som snart vil bli godt etablert i livet. I prinsippet er denne tolkningen ganske vag. Ulike drømmebøker tolker det de ser på sin egen måte og mer spesifikt.

En synål i en drøm er et motstridende tegn
En synål i en drøm er et motstridende tegn

Hvorfor drømmer nålen? Millers drømbok

Å sy med en nål i en drøm betyr å tiltrekke seg problemer til deg selv. I virkeligheten bør de fryktes. Noen ganger kan en slik drøm love å miste en kjær. Å kaste en tråd i en nål i en drøm betyr å ta vare på eldre pårørende i virkeligheten. Hvis du drømte om et unyttig søk etter en syål, kommer tomme gjøremål og ikke mindre meningsløse skuffelser. Søk og finn en nål i en drøm - til nye interessante bekjente. Å knekke en synål i en drøm er et stort tap. En drøm der en syål gradvis blir en medisinsk nål, snakker om drømmerens tap av respekt blant kollegene. Det er en mulighet for jobbskifte.

En nål i en drøm. Drømmetolkning av Wangi

Å kaste en tråd i en nål i en drøm betyr å blande seg inn i andres anliggender i det virkelige liv. Du bør ikke gjøre dette, fordi du kan betale for det. Å miste en synål i en drøm betyr å miste støtten til en innflytelsesrik person i virkeligheten. Det er ikke nødvendig å fortvile, for dette er ikke den verste perioden i livet ditt. Drømmerens venner er fortsatt med ham - og dette er det viktigste. Å stikke en nål i en drøm - til et slags triks i virkeligheten fra en ill-wisher, en misunnelig person, en fiende. Sy med en nål i en drøm og bryte den - til krangler og ulykker. Du må avkjøle ilden, ellers kan du knuse tre.

Nåle i en drøm. Drømmetolkning av Nostradamus

En nål i en drøm, ifølge tolkerne i denne drømmeboken, kan bety helt andre personlige egenskaper: list, hevn, sårbarhet, hardt arbeid, hekseri, etc. Å se en nål med spor av friskt blod i en drøm er en advarsel om dårlige intensjoner fra den ene eller andre slektningens side. Å drømme om en syål med en lang tråd - til ubehagelige livsendringer: en person som kritiserer alt i verden, kommer til makten. Han vil innpode sin vilje i alle rundt seg. Nåler spredt på gulvet i en drøm forutsetter sladder, bedrag, intriger.

Ser en nål i en drøm. Drømmetolkning av helse

Tolkerne i denne drømmeboken hevder at sy nåler i en drøm symboliserer forskjellige konflikter, stressende situasjoner. I virkeligheten kan dette bringe mye sorg til drømmeren. Tolker advarer om at situasjoner som er utenfor kontroll, kan påvirke søvnseierens åndelige og fysiske helse alvorlig. Å se en nål på dine egne klær i en drøm - til det onde øye og skade. Det er verdt å være redd for dette og ikke provosere folk til slike tvilsomme handlinger. Å stikke med en syål - til ondskap fra fiendenes side. Det er ikke nødvendig å prøve å straffe dem alene - den allmektige vil gjøre det.

Anbefalt: