Hvordan Lage Sommerfuglvinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Sommerfuglvinger
Hvordan Lage Sommerfuglvinger

Video: Hvordan Lage Sommerfuglvinger

Video: Hvordan Lage Sommerfuglvinger
Video: Sommerfuglvinger 2024, April
Anonim

Mange mødre, som lager håndverk med barn eller lager originale elegante karnevaldrakter til babyene sine, står overfor noen problemer. Så ikke alle vet hvordan man lager vinger til en sommerfugl riktig. Det er veldig viktig at de ikke bare er vakre, men også ganske holdbare.

Hvordan lage sommerfuglvinger
Hvordan lage sommerfuglvinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Alternativ ett er papir. Papirvinger for en sommerfugledrakt er det enkleste og rimeligste alternativet. Husk imidlertid at vingene i dette tilfellet skal være laget av tykt papir eller til og med papp. I tillegg, hvis vingene dine er veldig store, er det også verdt å lage en trådramme for dem, som kan limes på papir ved hjelp av lyst flerfarget tape.

Steg 2

Alternativ to - stoff. Stoffvinger for en sommerfugl vil ikke bare se veldig imponerende ut, men også veldig troverdige. Til å begynne med må du lage rammen til den fremtidige vingen av tykk ledning. Deretter må rammen dekkes med et lett tøyende stoff: elastan, bomull, nylon. Alternativt kan du strø disse vingene med glitter hårspray. Da vil de se bare magiske ut.

Trinn 3

Det tredje alternativet er tråder og ledninger. Butterfly vinger laget av wire ser veldig uvanlige og imponerende ut. For å lage dem trenger du en veldig tykk og tynn ledning, samt flerfargede tråder. Lag først rammen på vingen. Deretter må du pakke rammen med en ledning med mindre diameter. Etter det må du knyte en knute av tråden i bunnen av vingen og begynne å stramme rammen. I dette tilfellet skal tråden falle i hullene mellom svingene på den tynne ledningen.

Anbefalt: